Ticketveiling.nl

Lees hier een update over de gang van zaken omtrent het coronavirus
Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 4.3 van 5.0 Miljoenen bezoekers gingen je voor
 

Blogpost | Sietze

Moederdag cadeau met kaart best Mom ever. Bloemetje en cadeautje.

9x originele cadeautips voor Moederdag


Moeder, mam, moes, madre, mama. Voor velen de meest belangrijke vrouw uit hun leven. Dé persoon die je het leven heeft gegeven en onvoorwaardelijk van je zal houden. Eigenlijk zou ze iedere dag in het zonnetje gezet moeten worden. We staan er vaak niet bij stil wat ze allemaal voor ons doet en daarom is Moederdag de ideale gelegenheid om haar eens even flink in de watten te leggen. Elk jaar willen we het beste uit de kast halen. Een bekende uitspraak vanuit onze moeders: “Ja maar.. Ik heb alles al”. Daar schieten we natuurlijk precies niks mee op.. Om deze Moederdag onvergetelijk te maken voor jou en je moeder, hebben we de beste ideeën voor een leuk Moederdagcadeau op een rijtje gezet. Oh, en ze zijn nog betaalbaar ook! Het laatste wat je moeder verwacht is dat jij je halve spaarrekening plundert om haar te verrassen. 


Mexicaans uit eten op een terras

  1 
 Neem haar betaalbaar mee uit eten! 

Eten. Iedereen houdt oprecht van eten. Jouw moeder hoogstwaarschijnlijk ook. Trakteer haar op een heerlijk dinertje! Neem haar bijvoorbeeld mee naar haar lievelingsstad en ga lekker een dagje shoppen. Verras deze geweldige vrouw daarna met een heerlijk etentje. Check onze restaurant veilingen en bied al mee vanaf 1 euro. Houdt ze van Spaans, Frans, Grieks of Italiaans eten? We hebben het allemaal! 

Bekijk alle restaurant veilingen

 


Gedicht schrijven voorMoederdag in het park

  2 
 Verras haar met een persoonlijk gedicht!

Een mooi en origineel cadeau hoeft niet duur te zijn. Knutsel een gedicht in elkaar waarin je vertelt wat je moeder allemaal voor je betekent! Vaak zegt een mooi gedicht meer dan 1000 woorden en vindt je moeder het waarschijnlijk nog leuker en origineler dan een duur cadeau. Plak het gedicht op een doos heerlijke bonbons of een prachtige bos bloemen en laat de belangrijkste vrouw uit je leven stralen! Tip voor het schrijven van een gedicht: schrijf van tevoren de belangrijkste dingen op die je in het gedicht gaat verwerken.

Bekijk alle Moederdag veilingen

 


Cadeautip voor moederdag, kopen van accessoires zoals zonnebrillen en schoenen

  3  
 Geef haar een mooi accessoire! 

Welke vrouw is er niet gek op? Prachtige glimmende oorbellen, elegante kettingen, stijlvolle armbanden en stoere horloges, ook jouw moeder kun je dit jaar verrassen met de mooiste accessoires!  Ben je op zoek naar het ultieme cadeau voor haar, maar wil je niet teveel betalen? Bied dan mee op de veilingen met diverse sieraden, horloges en tassen! Tip: Speciaal voor de sportieve moeders kan je meebieden op smartwachtes en activeitstrackers!

Bekijk hier de fashion veilingen

 


Weekendje weg Fletcher hotel

  4  
  Lekker samen een weekendje weg!  

Wanneer is het eigenlijk Moederdag? Dat is uiteraard wel belangrijk om te weten! Zondag 13 mei is de dag dat jij je moeder even extra in de watten kan leggen. Plan dus nu alvast een vrij weekend in en ga met je moeder een nachtje weg. Ga bijvoorbeeld voordelig naar één van de prachtige Fletcher Hotels of kies uit 1 van de 150 aangesloten hotels van HotelCheque. Veel hotels zijn in de buurt van diverse grote steden, bezienswaardigheden en natuurgebieden. 

Bekijk de weekendje weg veilingen

 


Wellness Spa moederdagcadeau

  5  
 Verras haar met een wellness arrangement!

Het leven van een moeder gaat niet altijd over rozen en is vaak keihard werken! Daarom verdient jouw moeder op deze speciale dag flink wat ontspanning. En waarmee kan dat nu beter dan met een heerlijk beauty- of wellness arrangement?! Verras je moeder bijvoorbeeld met een beauty arrangement en overnachting in de luxe Wellness Boerderij of ga lekker stomen en ontspannen in één van de vele sauna’s.

Bekijk alle sauna & wellness veilingen

 


Aardbeienplant moederdag

  6  
 Maak haar blij met een leuke plant!

Heeft jouw moeder groene vingers en houdt ze van tuinieren? Verras haar dan met een fleurige plant of een boompje! Van fruitbomen en palmen tot Afrikaanse lelies en paradijsvogelplanten. Ideaal om binnen of buitenshuis de boel wat op te vrolijken. Ook als je moeder minder verstand heeft van tuinieren, zijn de planten het ideale Moederdagcadeau. Bij de planten worden namelijk alle instructies die nodig zijn om de planten goed te verzorgen bijgeleverd. 

Bekijk al alle huis en tuin veilingen

 


High tea in de tuin Moederdagcadeau

  7  
 Klets lekker bij tijdens een high tea! 

Er zijn weinig moeders die niet genieten van een heerlijke kop thee en verrukkelijke zoete hapjes. Ga dus samen met je moeder op Moederdag naar een high tea! Bijkletsen over van alles en nog wat en ondertussen genieten van al het lekkers. Ook is een high tea goed te combineren met een heerlijke wandeling of dagje shoppen. Liever thuis blijven? Organiseer dan thuis een leuke high tea! 

Bekijk al onze lunch veilingen

 


Ontbijt op bed voor Moederdag

  8 
 Verras haar met een ontbijtje op bed 

Een beter begin kan een moeder zich op Moederdag niet wensen en daarom is het één van de meest gewaardeerde cadeaus. We hebben het natuurlijk over het ontbijt op bed! Verras je moeder met een kop thee of koffie, verse jus, gekookt eitje en een heerlijke verse croissant. Ook al heb je nog andere plannen op het programma staan, moeders vinden het heerlijk om verwend te worden dus met een ontbijtje op bed ben je altijd aan het juiste adres!

Bekijk alle Moederdag veilingen

 


Aap in de dierentuin

  9  
 Last minute cadeau: een voucher voor een dagje uit!

Je kan haar ook een leuk dagje weg als cadeau geven. Denk hierbij aan een dagje samen naar de dierentuin, een dagje naar een pretpark, een rondvaart met de boot of samen naar een museum. Check alle dagjes uit veilingen en scoor jouw voordelige tickets! 

Bekijk alle dagje uit veilingen