Ticketveiling.nl

Blogpost | Billy

Hallo-Billy-blog-alleen familie

Ontmoet Billy!


Welkom op mijn persoonlijke pagina. Ik mag van mijn ouders nog geen Facebook maar gelukkig wel een eigen pagina op Ticketveiling.nl!

Ik ben Billy, de nieuwe aanwinst van Ticketveiling.nl. Jouw persoonlijke tester en reviewer. Ik zal jou helpen bij het uitzoeken van de beste acties en de leukste veilingen. Ik woon nog bij mijn ouders en speel vaak met mijn dierenvrienden. We houden van avontuur, lachen veel met elkaar maar betalen liever niet té veel geld. Mijn zakgeld is wat beperkt, dus ik moet het voordelig houden. 

Op een dag heb ik met wat vrienden een ritje gemaakt in een achtbaan. Ik moest zó hard gillen tijdens de rit dat ik de aandacht trok van alle voorbijgangers. Ook van wat Ticketveiling.nl werknemers. We raakten aan de babbel en ik vertelde dat dit de beste ervaring uit mijn leven was. Ik wilde zoiets nog veel vaker doen. De Ticketveiling.nl werknemers lieten de voordelige uitjes aan mij zien die ze op hun platform aanbieden. Het was nu echt zeker: ik wil deze uitjes allemaal uitproberen.. En dat mag ik! 

Wat mag ik allemaal doen voor Ticketveiling.nl?
- Veilingen testen 
- Reviews schrijven over de veilingen 
- Tips geven over acties en aanbiedingen 
- Gastbloggen 

Super cool!

Ook zo benieuwd naar mijn avonturen? Houd dan goed de nieuwsbrief, Instagram, Facebook van Ticketveiling.nl en de blog in de gaten! 

Groetjes van mij, Billy!

billy polaroids