Ticketveiling.nl

 
 
 

Blogpost | Sietze

5 tips om voordelig uit eten te gaan!

Uit eten gaan. Sushi. We love it! Jezelf lekker laten verwennen met heerlijke maaltijden, een lekker wijntje, of gewoon sushi afhalen. Maar helaas. Dit is misschien leuk voor een keer, maar te vaak uit eten gaan wordt toch behoorlijk prijzig. Laten wij nou net 5 mooie tips hebben voor jou om ZOVEEL mogelijk uit eten te kunnen op een voordelige manier! 

Brood uit de oven met kruidenboter

  1    Sla het voorgerecht over!

Vaak beseffen we het ons niet, maar thuis eet je normaal gesproken ook geen voorgerecht. Waarom doen we dit in een restaurant dan opeens wel?! Uiteraard is een voorgerecht heerlijk, maar stiekem kost het vaak wel wat. Sla bij een voordelig avondje uit eten daarom het voorgerecht over! Neem in plaats van een groot voorgerecht, een mandje stokbrood met kruidenboter of tapenade! Een stuk goedkoper en ook erg lekker. Wist je dat de Fransen stokbrood eten om de smaak te neutraliseren, om extra te kunnen genieten van het hoofdgerecht?! 


Ijswater met citroen

  2  
  Bespaar op de drankjes! 

Een avondje uit zonder een lekker drankje te nuttigen bestaat natuurlijk niet. Maar vaak drinken we meer dan we nodig hebben! Bestel daarom naast je wijntje, biertje of frisje ook altijd een karaf met kraanwater. De meeste restaurants geven deze gratis weg of voor een minimale prijs. Zo voorkom je dat je echte dorst krijgt tijdens het eten en kan je tegelijkertijd toch lekker genieten van je favoriete drankje. Wil je wel wild uitpakken? Check dan een all-in-clusive restaurant! Daar betaal je een vaste prijs en kun je zoveel eten en drinken als je wilt zonder dat het duurder wordt!


tip3

  3    Lekker fietsen

Leuke restaurantjes en tentjes liggen vaak in het centrum gelegen. Het is natuurlijk makkelijk om even de auto te pakken maar ja, het is behoorlijk duur. Zo betaal je torenhoge parkeerkosten in de binnenstad en dan hebben we de benzinekosten nog even achterwegen gelaten. Al met al best een duur grapje zo bovenop de rekening van je etentje. Pak daarom lekker de fiets! Fietsen kost niks en is gezond. Oh, en niemand hoeft de BOB te zijn. Ook ideaal! Ook kun je natuurlijk je eten bestellen en dit opeten in het park. Genieten maar! 


Thuis koffie en thee drinken met koekjes

  4  
  Drink je koffie of thee thuis!

Na het hoofdgerecht is het vaak gebruikelijk om een kopje thee of koffie te nemen, erg lekker en ook nog eens goed voor de spijsvertering, maar onbewust toch een redelijke kostenpost. Je bent toch makkelijk zo’n 3 euro per persoon extra kwijt! Drink daarom in het vervolg thuis nog even een kopje koffie of thee, net zo lekker, maar een stuk goedkoper. Zo kun je bijvoorbeeld je gasten verrassen met een heerlijke zelfgemaakte taart en een latte macchiato of cappuccino. Neem de gezelligheid dus mee naar huis en bespaar zo op kosten! 


Sushi bij ticketveiling.nl

  5    Win je dinerbon via Ticketveiling.nl 

De makkelijkste en snelste manier om geld te besparen is door je dinerbon via Ticketveiling.nl te winnen! Het gevarieerde aanbod heeft voor ieder wat wils. Van sterrenrestaurants als Kaatje bij de Sluis tot relaxte strandtenten als El Nino in Scheveningen. Ook veilen we naast dinercheques, ook borrelarrangementen! Zo kan je na het diner nog lekker genieten van een heerlijk hapje en drankje. Zo veilen we ook bonnen om goedkoop thuis te laten bezorgen. Denk hierbij aan een heerlijke sushibox van Sushipoint! Ga op deze manier lekker vaak uit eten en betaal zo min mogelijk kosten! 

Met behulp van deze budget lifestyle tips kan je optimaal genieten van het leven voor een zo laag mogelijke prijs. Bekijk de blogomgeving voor nog meer budget lifestyle tips door op de knop hieronder te klikken.

Budget lifestyle tips