Ticketveiling.nl

1200x400__Download-de-App

Download de nieuwe app!

YESS! We hebben een compleet vernieuwde app! Een dagje uit naar een pretpark, dierentuin of museum. Samen lekker uit eten in een restaurant, genieten van de heerlijkste sushi of een high tea op de meest gave locaties. Het bezoeken van een voetbalwedstrijd of een weekendje weg. Mooie accessoires zoals horloges, sieraden en tassen. Diverse producten zoals gadgets, huis- en tuin artikelen, keukengerei, speelgoed en tijdschriften. Heerlijke sauna & wellness arrangementen. Je vindt het allemaal op de Ticketveiling.nl app. Zoek in de app naar veilingen, specifieke parken, producten of laat je verrassen. Registreren is gratis en je bepaalt zelf de prijs van jouw veiling! Met het compleet vernieuwd design en een geüpdatet besturingssysteem is hij sneller dan ooit! Heb jij hem al?

Download de app

 

Voordelen van de app

Even de redenen om de app te downloaden op een rijtje:

- Een profiel aanmaken is gratis; 
- Je biedt snel mee en pakt hiermee jouw last minute voordeel;
- Je bent op de hoogte van de meest voordelige acties;
- Je bladert snel door honderden veilingen heen;
- Een inspiratiebron voor iedereen;
- Bied mee in vele categorieën zoals bowlen, theaters, avondjes uit, elektronica, sauna & wellness en weekendjes weg;
- Vind leuke acties die inspelen op schoolvakanties, Kerst, Sinterklaas en andere leuke themaweken;
- Snel en overzichtelijk alle informatie over de (gewonnen) veilingen;
- Betalen kan direct in de app;
- Ontvang en download direct jouw vouchers in de app, zodat je deze altijd bij de hand hebt.

We zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van onze app, zodat hij uiteindelijk volledig naar jouw wens is. Daarom staan wij altijd open voor feedback. Heb je suggesties over hoe we de app kunnen verbeteren en nóg gebruiksvriendelijker kunnen maken? Laat dit ons dan weten via support@ticketveiling.nl!

Deze app is een initiatief van Ticketveiling.nl, al meer dan 7 jaar de leukste online veilingsite van Nederland! Met dagelijks tienduizenden tevreden bezoekers, blijft Ticketveiling.nl haar aanbod vernieuwen om jou als bezoeker te blijven verrassen. Honderdduizenden gingen je voor met het downloaden van de app en graag verwelkomen we jou ook op onze Ticketveiling.nl app. We wensen je veel bied plezier!

Misschien vind je deze veilingen wel leuk?