Ticketveiling.nl

Blogpost | Roy 

De leukste winteruitjes van deze winter!Brrrrr! De winter is vaak een grauwe en koude bedoeling. Maar niet getreurd, want er zijn genoeg leuke dingen te doen om je tijdens de koude wintermaanden wat op te vrolijken. Vraag jij je af wat te doen in de winter? Hieronder vertellen we je wat de leukste winteruitjes en activiteiten zijn voor deze winter. 

  1    Phantasialand Wintertraum

Phantasialand Wintertraum komt er weer aan en het belooft een waar spektakel te worden. Vanaf 23 november tot en met 20 januari is het park omgetoverd in een winters paradijs. Ervaar de schaatsbaan, de winterse lekkernijen, de gezellige vuurhaarden, de spannende attracties en de bijzondere shows! Met een dagelijkse spectaculaire vuurwerkshow als kers op de taart. Beleef dit ultieme uitje met de hele familie of samen met je vrienden.

Bekijk veilingen

 


abba-the-show-paars-groen
  2    Winter- en kerstcircussen

Deze winter zijn er een hele hoop spectaculaire shows te zien. Van het Groot Kerstcircus Den Haag tot het Chinees Nationaal Circus! Beleef een onvergetelijke avond met familie of vrienden bij een van de grandioze voorstellingen en zorg ervoor dat deze winter om nooit te vergeten wordt! Van traditioneel tot modern, de leukste winter- en kerstcircussen vind je bij Ticketveiling.nl!

Bekijk veilingen


abba-the-show-zingen
  3    De beste theatershows en concerten

Geniet van een van de prachtige schouwspellen die Ticketveiling.nl te bieden heeft. Beleef het spannende verhaal van Pipo en de Pakjespiet, Rythm of the Dance en meer! Een theater is het ideale gezinsuitje om er warm en droogjes bij te zitten en volledig te kunnen genieten van een heerlijke show!


Bekijk veilingen

 

 


abba-the-show-concert
  4    Concerten bij prachtige locaties
 

De leukste concerten zijn weer met grote kortingen te bemachtigen bij Ticketveiling.nl. Denk hierbij aan tickets voor Classical Christmas met Jan Vayne, een exclusief concert van Air Supply, meezingen op de beste hits bij het Top 2000 Live Café, genieten van de tijdloze muziek van ABBA en nog veel meer! Geniet warmpjes van deze shows in een heerlijke ambiance bij de prachtige locaties, zoals het Amsterdams Concertgebouw en Rotterdam Ahoy! 

Bekijk veilingen


abba-the-show-zwaaien
  5    Dolle winterpret
 

Hou je van de kou en heb je zin om hier actief van te genieten. Ga dan schaatsen op de ouderwetse ijsbaan bij Flevonice, krijg het echte wintersportgevoel op de piste bij De Uithof, of geniet volop van de sneeuwpret met skiën of snowboarden bij SnowWorld! Geniet van de winter en omarm de kou. Koop je tickets met extra korting, ga er lekker op uit en beleef de winterpret!


Bekijk veilingen


Op zoek naar winteruitjes? Voor de leukste winter activiteiten kan je terecht bij Ticketveiling.nl. Inspiratie voor de leukste dates in de winter, ideeën voor de beste winteruitjes en grandioos veel activiteiten in het thema van de winter. Wil jij een dagje uit in de winter? Bekijk dan snel de winterveilingen en koop je tickets met hoge korting!

Bekijk de winter categorie