Ticketveiling.nl

Lees hier een update over de gang van zaken omtrent het coronavirus
Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 4.3 van 5.0 Miljoenen bezoekers gingen je voor
  

Blogpost | Roy

De leukste musea van dit moment!


Een museum bezoeken is saai? Zeker niet! Er zijn talloze musea te vinden die op een leuke, interactieve en creatieve manier cultuur en kennis overbrengen aan zowel jong als oud. In deze blog zetten we de leukste musea aan het daglicht. Aarzel niet en verbreed de kennis van het gehele gezin!


Tuinieren in de lente met blije mensen in een kar

  1    Body Worlds Amsterdam Body Worlds Amsterdam is een museum in hartje Amsterdam. Hier worden 200 anatomische preparaten van het menselijk lichaam tentoongesteld. In deze fascinerende reis door het lichaam leer je alles over de effecten van externe invloeden op het lichaam. Ook worden de organen van het lichaam goed belicht. Het is een leerzaam anatomisch museum voor jong en oud!

Tip: combineer je bezoek met een dagje Amsterdam.  
 
Bekijk de veiling

 


Boulevard in Scheveningen met zon en blauwe lucht


  2  
  Madame TussaudsOog in oog staan met jouw idool? Het kan bij Madame Tussauds op de dam in hartje Amsterdam! Hier vind je alle populaire artiesten, zangers, modellen, dj’s en belangrijke personen in levensechte wassenbeelden terug. Maak je foto met de bekendste sportsterren, zangers, zangeressen en dj’s. Een interactief uitje voor jong en oud, leuk voor alle leeftijden! 

Tip: combineer je bezoek met een dagje Amsterdam.

Bekijk de veiling

 


Dagje varen in Amsterdam met tulpen en mooi weer

  3    Continium discovery centerUitgeroepen tot het meest Kidsproof Museum van Nederland 2019! Het Continium discovery center in Kerkrade is een museum die je met je kinderen bezocht moet hebben. Leer en experimenteer tijdens een ontdekkingsreis door Continium, waar kinderen zelf onderdeel worden van wetenschap en techniek tijdens de science shows. Leer op een leuke en interactieve manier over de ontwikkelingen in de wetenschap en techniek!

Bekijk de veiling

 


Bel receptie weekendje weg


  4  
  ArcheonDuik terug in de middeleeuwen, schiet een pijl in de roos en word tot ridder geslagen. Archeon in Alphen aan den Rijn neemt je mee in een reis naar de tijd van de jagers en verzamelaars. Kom héél dicht bij de Romeinen in een echt badhuis met een Romeinse massage. Bezoek het Archeologiehuis waar allemaal échte vondsten liggen en waar je zelf ook actief mee kunt doen. Een perfecte familiedag terug in de tijd.


Bekijk de veiling

 


Rennend persoon dat rent met smartwatch in de zon

  5    World of DinosWorld of Dinos is, met meer dan 75 levensechte dino’s, de grootste dino expo van Europa en hij is dit jaar weer in de jaarbeurs Utrecht te aanschouwen! Deze dino’s lijken door hun bewegingen en geluiden levensecht! Krijg het gevoel alsof je miljoenen jaren terug in de tijd gaat, voor de meteoriet de dinosaurussen uitroeide. Geniet van interessante documentaires, rijd op een dino of maak een selfie met een T-Rex. Waar wacht je nog op?.   


Bekijk de veiling