Ticketveiling.nl

Blogpost | Billy 

Billy de Waarbeek 1600x400

7 x leukste attracties in Avonturenpark de Waarbeek!Hi, hier ben ik weer, Billy. Ik heb vorige week mijn eerste uitje mogen testen en wat was dat een feestje! Ik ging naar attractiepark de Waarbeek in Hengelo, dichtbij Enschede. Er waren verschillende groepen aanwezig in het park, schoolreisjes, kinderfeestjes en families. Ik ben samen met mijn ouders geweest, echt een familie-uitje. En ook nog eens super voordelig! De uitblinkers van deze dag heb ik hieronder voor je opgeschreven. 7 x de leukste attracties waar ik in ben geweest! 

 

plopsaland de Panne is een onwijs populair park met vele attracties en met al jouw studio 100 figuren

  1    Draaien in de theekopjes 

We beginnen met een theetje zei mama. Ik was meteen teleurgesteld want ik wou gelijk in de attracties, maar het bleek een nieuwe attractie te zijn! Het deed me echt denken aan de film “Beauty and the beast”, heel cool! Ik ging er met papa in. Na afloop zag papa gewoon groen!


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  2    De spannende Hully Gully

Hully Gully is een rond draaiende carrousel. Ik vond het meer lijken op een UFO met bloemen. Deze attractie gaat heel snel en draait schuin omhoog. In het park zijn verschillende carrousels aanwezig maar dit was wel mijn favoriet vanwege de hoogte. De andere zijn rustiger en voor kleinere kinderen.


Plopsaland Indoor Hasselt voor het hele gezin. Achtbaan met kinderen
  3    Peddelen in de Venture rivier
 

De Venture rivier is ook een hele coole attractie! Je zit namelijk in een boomstam en peddelt door een waterbaan. Ik vond het wel jammer dat papa en mama te groot waren. Ze mochten daarom alleen kijken hoe leuk ik het had. Het is namelijk alleen toegankelijk voor kinderen.

Plopsa Indoor Coevorden
  4    Fanatiek in de Gamehal
 

De Gamehal moet je ook zeker niet overslaan in het park. Super veel verschillende spelletjes om te spelen. Het lijkt wel een soort kermis met al die kleurrijke machines die veel licht geven en geluid maken. De Gamehal is binnen, wat ook wel fijn is want wij hadden helaas wel een regenbui. En hoewel ik het niet erg vindt een beetje regen, vonden papa en mama het wel fijn om even binnen op deze manier te schuilen. 


De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  5    Gillen in de Rodelbaan
 

Een ritje in de oudste stalen werkende achtbaan van de wereld, namelijk: de Rodelbaan. De attractie is gebouwd in 1930, toen waren mijn ouders nog niet eens geboren! Het is wel een achtbaan voor echte waaghalzen want hij gaat wederom snel en hoog. Ik ging daarom alleen met mama in deze attractie. En we gingen echt zo hard!! Ik ben er meerdere keren in gegaan, het was zo leuk!

Plopsaland Coo blij kind bij fontein
  6    Hoog in de Zweefbaan

Wij zijn natuurlijk wel wat hoogte gewend. Ik kijk natuurlijk altijd al op alles en iedereen neer, maar nu kon ik het park van nog hoger bekijken door de zweefbaan. In een éénpersoonsbakje hang je aan een kabel hoog in de lucht. Je zweeft door de lucht heen. De vlucht gaat ook voor een deel nog over water. Deze attractie staat daarom zeker ''hoog'' op mijn lijst met aanbevelingen!


Plopsaland Coo blij kind bij fontein
  7    Pannenkoeken versieren in het Pannenkoekenhous

Als afsluiter hebben we een heerlijke pannenkoek in het Pannenkoekenhous vlak bij het park gegeten! Dit maakte de dag nog een extra feestje. Ik kreeg een mega grote pannenkoek en mocht hem zelf versieren. Ik heb er daarom lekker veel stroop opgedaan. En nog meer toen papa en mama alle twee even niet keken. Maar je kon er nog veel meer op doen, ze hadden heel veel verschillende soorten versiersels. Daarnaast was het restaurant ook mooi versierd! Het leek net een sprookjesbos.


Het was echt een top dag! Papa en mama hebben ook helemaal genoten, hun bevalt mijn nieuwe baantje wel. Binnenkort mag ik weer een uitje testen, dus hou zeker de blogpagina in de gaten! Ik geef deze dag een 10. 

Groetjes van mij, Billy!

Tickets met korting