Ticketveiling.nl

Blogpost | Bas

7 x tips om je moeder te verrassen en te verwennen op Moederdag!Moederdag is dé dag om een gebaar van dankbaarheid te tonen aan je moeder. Het is dan ook belangrijk dat je kiest voor een cadeau dat echt bij jouw moeder past. Een gebaar of cadeau hoeft natuurlijk niet altijd maar geld te kosten. Houdt jouw moeder van lekker eten, dan is een avondje "thuis" uit eten misschien wel geschikt. Houdt jouw moeder meer van avontuur, dan is een dagje weg voor na de quarantaine tijd misschien wel leuk! In deze blog lees je verschillende tips die geschikt zijn als Moederdag cadeau. Veel leesplezier!

 

plopsaland de Panne is een onwijs populair park met vele attracties en met al jouw studio 100 figuren

  1    Maak een heerlijk ontbijt op bedWat is er nou lekkerder dan wakker worden met vers fruit, lekkere vers gebakken broodjes en een vers glaasje jus d'orange? Verras jouw moeder op Moederdag met een heerlijk ontbijt op bed. Zorg er van te voren voor dat alles in huis is, zodat je in de ochtend op Moederdag vroeg aan de slag kan gaan met het klaarmaken van alles! Leg alles zo mooi mogelijk op een dienblad en serveer het als in een restaurant. Om het helemaal compleet te maken zou je er  misschien zelfs een mooie roos bij kunnen geven. Woon je niet meer bij je moeder? Sta dan in de ochtend voor haar deur met een fantastisch ontbijt! Wel met 1.5 meter afstand he...  


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  2    Maak een mooie creatieve tekening

Laat de creatieveling in je los en maak een zo mooi mogelijke tekening! Dit cadeau is niet alleen leuk om te maken, maar ook zeker leuk om te krijgen. Met verschillende kleurpotloden, pennen, stiften en wasco krijtjes maak je de mooiste en meest creatieve ontwerpen. Om jouw kunst nog meer tot zijn recht te laten komen, kan je de tekening inlijsten in een mooie fotolijst. Zo ziet het cadeau er niet alleen nog mooier uit, maar blijft de tekening ook het langste mooi.


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  3    Verras je moeder met een mooie bos bloemen

Moeders en een mooie bos bloemen zijn een gouden combinatie. Stel een mooie bos bloemen samen bij de bloemenkraam en pak deze mooi in. Ook kan je hier een persoonlijk kaartje aanhangen met een handgeschreven berichtje. Zo maak je het cadeau ook een beetje persoonlijk. Als extra element kan je een mooie vaas erbij cadeau doen. Misschien leuk om de bloemen al ín de vaas te geven. 


Plopsa Indoor Coevorden
  4    Doe een aantal klusjes in huis
 

Op Moederdag hoef je natuurlijk niet altijd iets te kopen en geven om je moeder blij te maken. Er zijn genoeg dingen waarmee je je moeder kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan een aantal klusjes in huis. Dit is dan ook een goed idee om te doen op Moederdag. Zorg ervoor dat je moeder kan ontspannen en niet hoeft na te denken over de klusjes in huis. Doe bijvoorbeeld de was, maak iets lekkers te eten en geef iets lekker te drinken, ruim de woonkamer op en stofzuig de woonkamer. Zo hoef je geen geld uit te geven om je moeder toch erg blij te maken!


De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  5    Maak een eigen sieraad!

Een persoonlijk cadeau is altijd een goed cadeau! Maak daarom zelf een sieraad met de lievelingskleuren van jouw moeder! Met een visdraad en verschillende soorten kralen kan je een armband of ketting maken die precies de favoriete kleuren heeft van je moeder. Wel is het belangrijk om van te voren te vragen wat de lievelingskleuren zijn van je moeder!


De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  6    Geef je moeder een dagje weg voor als het weer kan!

Geef je moeder een dagje weg naar haar favoriete restaurant, attractiepark, bioscoop, museum of concert voor wanneer het weer kan! Tijdens deze lastige en onzekere periode is het een fijn vooruitzicht om te weten dat er iets leuks aan zit te komen! Door ergens naar uit te kijken, wordt deze moeilijke tijd als iets beter. Geef daarom je moeder een cadeau om echt naar uit te kijken en om naar toe te leven.


De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  7    Verzorg het avondeten en maak je moeders lievelingsgerecht

Hang een avondje de keukenprins of prinses uit en maak het lievelingsgerecht van je moeder. Verzorg hierbij heel de avond en wees de gastvrouw of gastheer door te doen alsof het een restaurant is. Maak dan ook een kleine menu kaart en dek de tafel met een mooi tafelkleed. Zorg voor een lekker wijntje en een voor, hoofd en nagerecht. Ook kan je een afspeellijst maken met de lievelingsmuziek van je moeder. Zo lijkt het net alsof je uiteten bent!

Blijf gezond, samen staan we sterk! Inspiratie op doen voor goedkope deals? Houd onze website dan goed in de gaten.

Naar alle veilingen