Ticketveiling.nl

Lees hier een update over de gang van zaken omtrent het coronavirus

Blogpost | Rozemarijn

6x de leukste Valentijnscadeaus voor hem en haar!

 

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan, Valentijnsdag! Een dag dat je jouw geliefde extra in het zonnetje zet en laat zien hoeveel ze voor jou betekent. Maar je kan natuurlijk ook iemand anders dan je geliefde laten weten dat je van ze houdt, bijvoorbeeld je vader, moeder of je beste vriend(in)! De vraag is alleen hoe laat je zien dat je van ze houdt? Wij hebben Billy voor je op pad gestuurd en die heeft de zes leukste Valentijnscadeautjes voor je op een rijtje gezet.

plopsaland de Panne is een onwijs populair park met vele attracties en met al jouw studio 100 figuren

  1   Valentijn knuffel

Billy denkt bij een Valentijnscadeau gelijk aan een mooie bos rozen, chocola en.. een knuffel! Een zacht knuffeltje die zijn nieuwe vriendinnetje gezelschap houdt in de donkere nachten. Als je een lief gebaar wil maken is dit een hele goede manier! Je geeft namelijk letterlijk en figuurlijk een 'knuffel'! Voor Billy was één teddybeer echter niet genoeg, daarom gaf hij een knuffel bestaande uit twee teddyberen. 

Bekijk hier de Valentijn knuffel

 

 

Plopsaland Indoor Hasselt voor het hele gezin. Achtbaan met kinderen
  2    Sauna arrangement

Even heerlijk ontspannen met zijn tweetjes, daar is de sauna de ideale plek voor! Een dag lekker met elkaar stomen in de sauna, dobberen in het water, genieten van een massage en gesprekken voeren over alles en nog wat. Billy beleefde ook zo een heerlijke dag met zijn vriendinnetje! Ze hebben goed kunnen praten over hun ouders, de bedtijd die toch echt té vroeg is en hoe veel vrienden ze willen maar niet mogen uitnodigen voor hun feestje. Billy en zijn vriendinnetje zijn na een dagje sauna weer helemaal ontspannen. De twee hebben zijn tot over hun oren verliefd op elkaar. 
Verwen jouw geliefde ook met een sauna arrangement voor valentijn en geniet van de rust en elkaar!  

Bekijk hier alle sauna's

 


Plopsaland Indoor Hasselt voor het hele gezin. Achtbaan met kinderen
  3    Een romantisch diner voor twee

De combinatie van lekker eten, drinken en een goede locatie zorgt gegarandeerd voor een romantische avond. Bij de Euromast zit je bijna echt met je hoofd in de wolken. Geniet hier van een romantisch driegangenmenu met het allermooiste uitzicht. Of diner uitgebreid met een negengangenmenu bij een restaurant met Michelin ster! Of zijn jullie meer van Grieks of sushi? Ticketveiling.nl biedt jullie veel restaurants aan voor een romantisch etentje met korting! Billy ging voor een romantisch diner met sushi! 

Bekijk hier de restaurants

Plopsa Indoor Coevorden
  4    Valentijnsweekend
 

Even extra lang genieten van elkaar? Bezoek samen een nieuwe plaats, geniet van de omgeving, ga lekker uiteten en sluit de dag af met een nacht in een hotel. Boek een mooie kamer in een van de vele Fletcher hotels in Nederland. Billy ging een weekendje weg met zijn ouders en vriendinnetje en hij vond het fantastisch! Helaas mocht die niet net zo als papa en mama samen slapen in een groot bed. Maar hij mocht niet klagen want zijn vriendinnetje lag boven hem in het stapelbed, en dat was volgens Billy nog steeds super romantisch!

Bekijk hier de hotels


De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  5    Sieraad 
 

Man of vrouw, een sieraad is iets waar (bijna) iedereen wel van houdt. Met een sieraad als cadeau zit je daarom altijd goed. Een mooie Tommy Hilfiger horloge voor hem of een mooie ketting en armband voor haar, Ticketveiling.nl biedt jou sieraden aan voor hem en haar met korting! Billy's nieuwe vriendinnetje was helemaal overrompeld na het lieve gebaar toen ze zag wat ze van Billy had gekregen.


Bekijk hier alle sieraden

Plopsaland Coo blij kind bij fontein
  6    Een winterse Valentijn

Met Valentijn biedt SnowWorld jou en je geliefde een winters Valentijnsarrangement aan. Je ontvangt ieder een skipas voor twee uur waarna je samen uiteten mag in het restaurant. Hier ontvangen jullie een glas prosecco, een voorgerecht to-share bestaande uit carpaccio, oesters en een vijgensalade en als hoofdgerecht kan je kiezen tussen een kaas-, vlees- of visfondue. Met als afsluiter een grand dessert to-share! Billy heeft helemaal genoten van het skiën met zijn vriendinnetje, ook al ging het soms niet zo goed en ging die sneeuwhappen...Zijn vriendinnetje vond hem alleen maar schattiger! Dus Billy kon zijn geluk niet op en proostte daarna mijn zijn vriendinnetje met een speciaal voor hun gekochte kinderchampagne op een super verliefde winterse dag!

Bekijk het valentijnsarrangement

 

Met deze tips is jouw Valentijnsdag dit jaar zeker romantisch! Dit zijn natuurlijk niet de enige leuke producten en arrangementen die je kan scoren met flinke korting voor Valentijn. Bekijk alle voordelige uitjes en producten door op de onderstaande link te klikken.

Bekijk alle Valentijnsveilingen