Ticketveiling.nl

Lees hier een update over de gang van zaken omtrent het coronavirus
Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 4.3 van 5.0 Miljoenen bezoekers gingen je voor

Blogpost | Sharona 

6x de leukste circussen in Nederland voor het hele gezin!Een uitje naar het circus is leuk voor jong en oud! Geniet van clowns, adembenemende shows en halsbrekende acrobatenacts. Circus is hét uitje voor de feestdagen! Waan je zelf in winterse kerstsferen en kijk je ogen uit! Benieuwd wat de leukste en grootste circussen van het land zijn? Wij vertellen je er graag meer over! Komt dat zien, komt dat zien!

 

plopsaland de Panne is een onwijs populair park met vele attracties en met al jouw studio 100 figuren

  1    Een feestelijke circusvoorstelling 'Wintercircus Hilversum'!

 

Hooggeëerd publiek, geniet deze kerstvakantie (21 december tot en met 4 januari) van een feestelijke circusvoorstelling met een internationale cast van prijswinnende topartiesten in het sfeervolle tentencomplex in Hilversum. Bekijk de prachtige edele paarden uit Hongarije, een magische trampoline act en kijk je ogen uit bij het zien van het optreden van Yosvani Rodriguez, de meester op het strakke draad! Wintercircus Hilversum is het perfecte uitje tijdens de donkere winterdagen. De hoogstaande, maar toch intieme voorstelling geven een fijne sfeer! Kom en beleef het zelf!

 


 
Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  2    Groot Kerstcircus in Den Haag is een belevenis voor de hele familie!

Het Groot Kerstcircus in Den Haag behoort tot de oudste circussen in Nederland. Met dit jaar een heel bijzondere groep artiesten. Er komt een compleet Chinees ensemble met meer dan dertig bekroonde artiesten naar het Malieveld. De Chinese topacrobaten zorgen samen met de Spaanse clown Juanes en zijn Franse collega Ferdinand voor dé ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie. De meest spectaculaire en verbazingwekkende acts worden afgewisseld met humor en magische momenten voor alle leeftijden. De show is van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 te zien in Den Haag. 
Plopsaland Indoor Hasselt voor het hele gezin. Achtbaan met kinderen
  3    De gruwelijke show 'The Circus of Horrors' in Utrecht!
 

Niet zomaar een circus, maar een horrorcircus voor de echte waaghalzen onder ons! Beleef een unieke circus ervaring bij The Circus of Horrors in Utrecht op 27 of 28 december 2019. De show waar rock, burlesque, bizarre horror en spraakmakende circus met elkaar gecombineerd worden. The Circus of Horrors is een Engelse showproductie die de hele wereld overgaat. Onder aanvoering van Dokter Haze en een heuse rockband passeren killer clowns, zwaardslikkers, dwergen en een vrouw die aan haar haren door het luchtruim zweeft de show. Gegarandeerd van begin tot eind een adrenalinekick. Durf jij het aan?


 
Plopsa Indoor Coevorden
  4     Wintercircus Utrecht: dé grootste familieshow van Nederland!

Het wintercircus Utrecht in de Jaarbeurs behoort tot de grootste wintercircussen van Nederland. Na 2 jaar afwezigheid is het circus weer terug, en hoe! Artiesten uit alle delen van de wereld komen exclusief naar Nederland voor Wintercircus Utrecht. Geniet van stunts op het rad des doods, de spectaculaire show ‘Globe of Speed’ waarbij coureurs met enorm krachtige motoren door een kooi scheuren en kijk met ingehouden adem naar acrobaten op hoge draden. Ook zal er genoeg worden gelachen door Clown Edy, een van de beste circus comedians wereldwijd. De beleving van de show wordt nóg intenser door het gigantische videoscherm. De voorstelling is uitsluitend te zien in de kerstvakantie van 21 december t/m 5 januari.

 
De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  5    Kerstcircus Haarlem boordevol spraakmakende acts!

Het Kerstcircus Haarlem haalt dit jaar alles uit de kast met fantastische artiesten uit binnen- en buitenland. Met onder andere de spreekstalmeester Robert Ronday, Elisa Cussadié met haar spectaculaire papagaaienshow, spraakmakende mimekunst, een trampolineact, Blake Hicks speciaal uit Las Vegas met een flitsende BMX fietsact, de Amsterdamse Scott the Juggler bekend van Hollands Got Talent en een gevaarlijke illusionistenact die nog nooit eerder is vertoond in een circus! De voorstelling wordt opgefleurd met een showballet door de beroemde La Bouche Showgirls. Een super gevulde circusshow voor jong en oud en méér dan een bezoekje waard!

 

 
De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  6    Ontmoet de wereldtop bij Kerstcircus Enschede!

Het Kerstcircus in Enschede is veel meer dan alleen maar circus. Naast de betoverende acts van de verschillende artiesten kan je in de gezellige voortent genieten van lekkere hapjes, drankjes en kan je zelfs knuffelen met de dieren uit de 'Kerstcircus Enschede Kinderboerderij'. Dat maakt een uitje naar een circus ook leuk voor de allerkleinsten! Van zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari vinden de spraakmakende voorstellingen met de absolute circuswereldtop plaats met clowns, trapezes, papegaaien, acrobatiek, paarden, effectspektakel en meer! Dat beloofd een onvergetelijke circuservaring te worden!

 

Met een van deze circussen in het vooruitzicht ben jij verzekerd van een kerstvakantie om nooit te vergeten! Op Ticketveiling vind je de leukste en uiteenlopende veilingen; productveilingen, hotelveilingen, pretpark veilingen, dierentuin veilingen, sauna veilingen, avondje uit veilingen, dagje uit veilingen en nog véél meer!

Bekijk meer tips