Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 4.3 van 5.0 Miljoenen bezoekers gingen je voor

Blogpost | Roy 

6 bespaartips voor het ideale budgetfeestje!Een feestje geven is natuurlijk hartstikke leuk. Iedereen is vrolijk, het is gezellig en iedereen waardeert de gastvrouw/heer voor het organiseren van het feestje. Echter kan een feestje geven een aanslag zijn op de portemonnee. In deze blog geven we een aantal bespaartips om geld te besparen en op de kosten te bezuinigen. Lees snel alle bespaartips en geef een knaller van een budgetfeest.

 
plopsaland de Panne is een onwijs populair park met vele attracties en met al jouw studio 100 figuren

  1    De locatieZonder locatie is er ook geen feest, daarom is stap 1 bij een feestje geven het bepalen van de locatie. Kies een locatie uit die voldoende ruimte biedt voor de mensen die je wil uitnodigen. Besparen kan door je feestje thuis in de woonkamer of tuin te geven. Of misschien kun je het feestje wel geven in het grote huis van familie of vrienden, zo bezuinig je op de kosten van het huren van een locatie.

 


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  2    De uitnodiging

De locatie is gekozen, nu nog de gasten uitnodigen. Een leuke en goedkope manier om je gasten uit te nodigen is door een Facebook evenement aan te maken. Dit scheelt je weer kosten van papieren uitnodigingen. Ga op je eigen Facebookpagina naar evenementen en klik op Evenement maken. Let wel op dat je het evenement als privé aanmaakt om de catastrofe van Project X Haren te voorkomen. Via Canva.com kan je gratis mooie afbeeldingen maken voor op je evenementpagina. Voor mensen die geen Facebook hebben kan je een leuk WhatsApp berichtje opstellen.


Plopsaland Indoor Hasselt voor het hele gezin. Achtbaan met kinderen
  3    Versiering van het feest

Een toffe locatie en gezellige mensen is geregeld, maar het feestje maak je pas echt compleet met leuke versiering. Spit de kasten eens goed door, gegarandeerd dat je ergens nog spullen hebt liggen om de locatie te versieren. Denk aan kerstverlichting, (nep) bloemen, slingers of bladen waar je slingers van kan maken. Om het feestje helemaal op te fleuren kan je van je feestje een themafeest maken. Zo heb je minder versiering nodig, omdat iedereen al fleurig gekleed is.


Plopsa Indoor Coevorden
  4    Vraag genodigden eten en drinken mee te nemen
 

Een ander bespaartip is om de genodigden te vragen om zelf iets te eten of drinken mee te nemen. Vind je dit leuk om te vragen, zorg er dan voor dat het voor iedereen optioneel is. Geef bijvoorbeeld aan in de omschrijving van je evenement dat elke vorm van drinken en eten altijd welkom is met een leuke vrolijke smiley. Zo kom je niet opdringerig over en is het voor genodigden geheel optioneel. Dit is ook een mooie methode waarmee je op de inkoop van eten en drinken besparen kan.


De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  5    Muziek
 

Bij een feestje hoort natuurlijk muziek! Geluidsboxen mogen daarom ook niet ontbreken op je budgetfeestje. Vraag rond bij zoveel mogelijk kennissen, geheid dat je iemand vind waarvan je geluidsboxen mag lenen. Wanneer dit echt niet lukt, kan je overwegen om geluidsboxen te huren. Geluidsboxen zijn tegenwoordig betaalbaar te huren. Nadat je de geluidsboxen heb geregeld is het tijd om de muziek klaar te zetten. Maak een leuke afspeellijst op Spotify met muziek op jouw account of het account van een vriend(in).

 


Plopsaland Coo blij kind bij fontein
  6    De boodschappen

Goedkoop boodschappen doen voor je budgetfeestje doe je bij de goedkopere supermarktketen. Dit zijn bijvoorbeeld Dirk van den Broek, Hoogvliet, Vomar en Dekamarkt. Goedkope hapjes zijn bijvoorbeeld zelf gepofte popcorn, diepvriespizza’s, verse groentes met hummus of tzaziki, wraprolletjes met kip & pesto of komkommer maantjes met kruidenkaas. Wil jij je gasten echt verwennen door sushi te serveren op je feestje, dat kan bij ons met hoge korting!
TIP: bewaar de aankoopbonnen van al je aankopen van het feest zodat je alles wat niet aangebroken is kan retourneren.

Bekijk hier sushi veilingen

 


 

Met deze bespaartips kan het budgetfeestje echt beginnen. Als je iets mist, treur dan niet om mensen in je omgeving te vragen om hulp. Veel spullen kan je gewoon lenen waardoor je het niet zelf hoeft te kopen en je geld kan besparen. Geniet van het feestje!

Budget lifestyle tips