Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 4.3 van 5.0 Miljoenen bezoekers gingen je voor

Blogpost | Roy 

6 goede voornemens voor 2019Het is weer de tijd van het jaar waarin de goede voornemens voor het nieuwe jaar in gedachten worden genomen. Er zijn zoveel mooie plannen voor het volgende jaar waar we naar streven. Maar deze goede voornemens uitvoeren is een tweede. In deze blog vertellen we de meest populaire goede voornemens voor 2019 en geven we een aantal tips om deze voornemens ook echt na te streven. 

 
plopsaland de Panne is een onwijs populair park met vele attracties en met al jouw studio 100 figuren

  1    Meer bewegenBeweging is van essentieel belang voor de gezondheid van de mens. Zo is sporten goed voor het geheugen, voorkomt sporten de verstopping van aders en verlaagt de bloeddruk. Naast deze voordelen zorgt beweging ook voor een positief effect op de spijsvertering, een goede lichaamshouding en geeft het je meer energie om de dag mee door te komen. Al met al is beweging goed voor de algehele gezondheid. Vandaar dat beweging tussen de goede voornemens voor het nieuwe jaar staat. Plan vooruit en maak een plan over hoe jij van plan bent om meer te bewegen. Blijf wel realistisch en stel kleine doelen voor jezelf. Zorg dat je doelen haalbaar zijn, zodat je ook echt je doelen kan behalen.


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  2    Leer iets nieuws

Start 2019 met het goede voornemen om iets nieuws te leren. Denk aan het leren van een andere taal of het uitproberen van een nieuwe hobby. Nieuwe dingen zijn spannend en dat maakt het juist leuk! Als je er niks aan vindt, probeer je gewoon wat anders. Iets nieuws uitproberen doorbreekt de sleur van het dagelijkse leven wat voelt als een geautomatiseerde reeks van activiteiten. Die automatische piloot wordt doorbroken en dat voelt goed! Wat ga jij een kans geven komend jaar? Schrijf op welke dingen je nog wel wil leren en ga het lijstje af in het komende jaar. 

Plopsaland Indoor Hasselt voor het hele gezin. Achtbaan met kinderen
  3    Beloon jezelf

In de snel bewegende omgeving van tegenwoordig is het zwaar om bij te benen. Af en toe lopen de werkzaamheden en de drukte de spuigaten uit. Kortom een hele hoop stress. Omdat je niet overspannen wilt raken en de stress slecht is voor de gezondheid, is het belangrijk dat je af en toe ook jezelf beloond voor het harde werken en de rust opzoekt. Een perfecte activiteit om jezelf te belonen en eens lekker te ontspannen is het bezoeken van de sauna. Lees in deze blog waarom de sauna zo gezond voor je is.

Bekijk saunaveilingen

 


Plopsa Indoor Coevorden
  4    Gezonder eten
 

Een ander voornemen om een voorspoedig en gezond 2019 te beleven is het minderen van de slechte gewoontes, zoals de avondsnack en ongezonde tussendoortjes. Door een gezonder voedingspatroon in combinatie met beweging (voornemen 1) ga je een stuk vrolijker en opgetogen door 2019. Een tip om je te helpen met het verbeteren van je voedingspatroon is door je voeding vast te leggen. Een mooie applicatie die je hiervoor kan gebruiken is “MyFitnessPal CalorieënTeller”. Met deze app kan je namelijk je voeding vastleggen en krijg je een handig overzicht met de calorieën, vetten, eiwitten en koolhydraten die je inneemt op een dag. Zo krijg je een beter inzicht en wordt je bewuster van wat je eet.


De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  5    Spendeer meer tijd met je dierbaren
 

Geluk is één van de, misschien wel DE belangrijkste factor in het leven. Maak je dierbaren gelukkig en spendeer tijd met ze. Misschien ken je wel die ene persoon die het wat moeilijker heeft of vaker alleen is. Zorg voor de medemens om je heen en maak ze blij! Neem je dierbaren een dagje uit, ga met ze naar de film, de dierentuin, het pretpark of het theater. Beleef deze momenten samen met je dierbaren en creëer ervaringen om nooit te vergeten. En bovenal, bezorg die glimlach op andermans gezicht! 

Bekijk alle dagjes weg

 


Plopsaland Coo blij kind bij fontein
  6    Stoppen met roken en minder drinken

Maar natuurlijk staat deze er ook weer in. Roken staat al jaren op het goede voornemenlijstje, maar wel met een hele goede reden. We kennen allemaal de slechte gevolgen van het roken van een sigaret. Maar toch zijn er nog te veel mensen die blijven roken. Start het nieuwe jaar met het goede voornemen om te stoppen met roken. Zet voor jezelf de voordelen en de nadelen op een lijst en zet ze tegen elkaar op. Je zal zien dat de voordelen lijst vele malen groter is dan de nadelen lijst. Waarom zou je niet stoppen? Voor diegene die dit voornemen hebben, je kan het en je weet het: de aanhouder wint! Fijne feestdagen en een gelukkig 2019 gewenst!
 

Nieuwe dingen proberen in het nieuwe jaar en een lekker dagje eropuit gaan met je dierbaren?

Bekijk alle veilingen