Ticketveiling.nl

  Blogpost | Roy 

  5 tips voor het perfecte Valentijnscadeau


  De dag van de liefde komt steeds dichterbij. Zo is 14 februari de dag dat geliefden elkaar extra aandacht schenken door bijvoorbeeld het geven van cadeautjes, bloemen of kaarten. Een origineel cadeau geven op Valentijnsdag is niet altijd even gemakkelijk. Weet jij nog niet wat je gaat geven? Lees dan snel verder en laat je inspireren voor het perfecte Valentijnsdag cadeau om te geven aan de liefde van je leven.

  abba-the-show-gezichten
    1    Een romantische dag met overnachting

  De romantiek in de relatie een extra boost geven? Verras je schatje met overnachting bij een Fletcher hotel naar keuze. Bezoek een nieuwe plaats, geniet van de omgeving, ga lekker uit eten en sluit de dag romantisch af in de hotelkamer om de volgende dag met een grote glimlach op je gezicht ‘uitgerust’ wakker te worden. Een ideaal Valentijnsdag cadeau voor hem en voor haar!


  Bekijk hotel veilingen


  abba-the-show-paars-groen
    2    Samen ontspannen in de sauna

  Even samen met je schatje heerlijk tot rust komen in de lekkerste sauna’s. Om te beginnen met een heerlijke massage, vervolgens uitstomen in een sauna, daarna lekker onderdompelen in een bubbelbad en tot slot de dag eindigen met een heerlijke lunch/diner. Met dit Valentijnsdag cadeau komt je samen heerlijk tot rust.


  Bekijk de sauna & wellness veilingen


  abba-the-show-zingen
    3    Een romantisch diner voor twee

  Samen met je geliefde tijd spenderen is het belangrijkste op Valentijnsdag. Met een romantisch diner voor twee kan je onder het genot van heerlijk eten elkaar weer eens echt goed spreken en tijd voor elkaar maken. Geniet van lekkere sushi, Griekse gerechten of ga samen bij kaarslicht in de Euromast genieten van een voortreffelijk 3-gangen verrassingsdiner. Met dit Valentijnsdag cadeau zit je altijd goed!

  Bekijk de restaurant veilingen

  abba-the-show-concert
    4    Een sieraad in elke maat

  Iedereen houdt van mooie sieraden. Voor de man een mooi horloge, voor de vrouw een leuke armband of ketting. Een sieraad is altijd een romantisch geschenk, daarom staan sieraden tussen de tips voor het perfecte Valentijnsdag cadeau. 

  Bekijk de fashion veilingen

  abba-the-show-zwaaien
    5    De heerlijke geur van liefde
   

  Parfum is een van de meest populaire cadeaus op Valentijnsdag. Geef je liefje zijn/haar favoriete luchtje. Een luchtje is iets wat je minder snel voor jezelf koopt, maar iedereen leuk vindt om te krijgen. Dus pak deze kans en geef je moppie een heerlijk parfum om van te genieten. Met dit Valentijnsdag cadeau zit je altijd goed. 


  Bekijk de beauty en parfum veilingen  Wij hebben de leukste valentijn veilingen voor je op een rijtje gezet. Klik op de button hieronder voor het overzicht. 

  VALENTIJN VEILINGEN