Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 4.3 van 5.0 Miljoenen bezoekers gingen je voor
  

Blogpost | Roy

5 tips voor een dagje uit met het hele gezin in de meivakantie!


De meivakantie, een perfecte gelegenheid om samen met de kinderen een dagje uit te gaan en te genieten. Weet jij al hoe je de tijd in de meivakantie op een leuke manier gaat invullen? In deze blog zetten we de leukste activiteiten voor deze meivakantie op een rijtje.  


Tuinieren in de lente met blije mensen in een kar

  1    Een dagje uit naar het pretpark Wil jij punten scoren bij je kinderen deze meivakantie? Met een dagje uit naar het pretpark zit je geheid goed! In pretparken is er plezier voor jong en oud. Zo zijn er in de meeste parken een mooie mix van snelle achtbanen, speeltuinen en kinderattracties. Bovendien kunnen de koters hier al hun energie kwijt, waardoor jij heerlijk kan relaxen wanneer de kleintjes uitgeput zijn van de spectaculaire dag. 


Bekijk hier alle pretparken

 


Boulevard in Scheveningen met zon en blauwe lucht


  2  
  Een dagje uit naar de dierentuinDe mens is niet het enige dier op de wereld. Er zijn talloze wonderbaarlijke dieren te vinden op deze mooie planeet die wij de aarde noemen. Bewonder deze geweldige dieren in de vele dierentuinen die in Nederland te vinden zijn. Een dagje weg naar de dierentuin staat gelijk een plezier voor jong en oud. Bekijk hier alle dierentuinen

 


Dagje varen in Amsterdam met tulpen en mooi weer

  3    Dagje uit naar een museumEen leuk, maar vooral ook leerzaam uitje in de meivakantie is een dagje weg naar het museum. Het bezoeken van een museum is een uitgekiende mogelijkheid om jouw kennis te versterken en mooie culturele ervaringen op te doen. Ook zijn er vele musea die specifiek zijn ingericht om de kinderen op een leuke en actieve manier kennis te laten vergaren.


Bekijk hier alle musea

 


Bel receptie weekendje weg


  4  
  Een rondvaartZo, even lekker zitten en genieten van het uitzicht. We hebben het hier over een rondvaart of rondleiding met een ‘hop on, hop off’ bus. Genieten van een rondleiding met de boot of bus door Amsterdam. Of een dag meezeilen op de Stedemaeght met een bezoek aan Volendam of Hoorn. Een ideale manier om eens lekker onderuit te zitten en te genieten van het uitzicht om je heen. 

Bekijk alle rondvaarten

 


Rennend persoon dat rent met smartwatch in de zon

  5    Een actief dagje uitWil jij echt actief zijn tijdens de meivakantie, zoals surfen, waterskiën, obstakels trotseren of paintballen? Dan is een actief uitje echt iets voor jou. Actieve uitjes zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor de gezondheid. Blijf in beweging en verbrand die calorieën terwijl je een leuke activiteit onderneemt. Bij Ticketveiling heb je een breed aanbod aan actieve uitjes.   


Bekijk hier actieve uitjes