Ticketveiling.nl

Blogpost |Sharona

5x de leukste meivakantie tips om thuis te doen met kids!Vakantie hebben is fijn, maar in deze tijden is vakantie toch net wat minder leuk dan normaal. Gelukkig zijn er genoeg activiteiten in en rondom huis die leuk zijn om te doen met de kids! Één ding scheelt, nu we er niet op uit kunnen, houden we extra veel geld over om in betere tijden weer volop van diverse uitjes te genieten! Voor nu geven wij je graag wat tips om het thuis tóch leuk te houden, óók tijdens de meivakantie! Het allerbelangrijkste: blijf positief! Samen komen we er doorheen!

plopsaland de Panne is een onwijs populair park met vele attracties en met al jouw studio 100 figuren

  1    Knutsel leuke kaartjes voor je dierbaren!Knutselen vinden kinderen altijd leuk en al helemaal als ze iets moois kunnen maken voor opa of oma, de juffen of meesters of die ene lieve buurman of buurvrouw uit de straat. Een kaart knutselen is niet alleen een leuke en creatieve bezigheid, ook zal het in deze tijd een hart onder de riem steken! Zet er lieve en mooie woorden op of leuke herinneringen waar diegene weer eindeloos aan terug kan denken. Wie weet sturen ze ook een kaartje terug. Dubbel zoveel plezier! Wist je dat vele verzorgingstehuizen een kaartjesactie zijn begonnen? Óók leuk om de bewoners van verzorgingstehuizen in jouw buurt op te vrolijken!


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  2    Hang de keukenprins- of prinses uit in je eigen restaurant!

Uit eten in je eigen restaurant, dat klinkt goed toch? De kinderen bedenken een lekker menu, maken een bijpassende menukaart, halen de boodschappen, koken, dekken de tafel én bedienen. De boodschappen in huis halen kun je misschien het beste even zelf doen en bij het koken is vast wat hulp nodig, maar dat maakt het niet minder leuk! Een activiteit waar de kinderen de hele dag mee bezig zijn en waar jullie vervolgens als gezin van genieten. Ook voor in de keuken vind je op Ticketveiling.nl handige kookaccessoires die het koken een stuk gemakkelijker maken! 

Bekijk keukengerei


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  3    Filmmarathons en pyjamadagen!

Gordijnen dicht, lading popcorn, matrassen op de grond en geniet met elkaar van een knusse filmmarathon in een zelf gecreëerde thuisbioscoop. Voor even de Corona-wereld vergeten en opgaan in een mooi verhaal… Mocht je juist tijd voor jezelf nodig hebben? Dan is dat tijdens een filmmarathon ook de uitgelezen kans! De kids zitten vast en zeker aan de buis gekluisterd, waardoor jij even op adem kan komen nu je moeder, juf, harde werker en alle andere dingen tegelijkertijd bent. 


Plopsa Indoor Coevorden
  4    Activiteiten in de tuin!
 

Met het mooie weer in aantocht is buiten zijn niet verkeerd. Vitamine D opdoen is onder andere goed voor je immuunsysteem, oftewel je weerstand. Dat kunnen we in deze tijd allemaal wel gebruiken! Waterballonnen gevecht, een hut bouwen, een parcours uitzetten met stoelen en tafels, mooie tekeningen met stoepkrijt maken, een eigen moestuin aanleggen én deze goed onderhouden, touwtje springen en zo kunnen we nog eindeloos doorgaan met het benoemen van leuke kinderactiviteiten. Hoe groot of klein je tuin ook is, een buitenactiviteit verveelt nooit! En alle energie die de kids over hebben, kunnen ze tijdens zo´n activiteit goed kwijt! Mocht het weer dan toch een keer wat minder zijn, dan vind je op Ticketveiling.nl leuk speelgoed voor binnen en dat voor een betaalbaar prijsje!

Bekijk speelgoed


De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  5    Haal je favoriete uitje naar eigen huis! 

Maak van het thuisblijven iets leuks en tover je woonkamer om in een pretpark of dierentuin. Nu we er niet fysiek heen kunnen, brengen de parken het gevoel gewoon naar eigen huis. Bij Burgers´ Zoo ontdek je vanaf je beeldscherm hoe de panters eten krijgen en hoe gorilla´s leven. Van Hoorne Entertainment geeft dagelijks een live show met Titus en Fien, een supervrolijk en superhilarisch programma vol leuke verhalen voor kinderen. Ook het bekende duo Meneer Kaasschaaf en Mevrouw Suikerspin van kinderpretpark Julianatoren hebben genoeg te vertellen, ook nu er geen bezoekers zijn. Liever geen beeld, maar vrolijke muziek? Tover dan je woonkamer om in Plopsaland en luister alle bekende deuntjes van het park. Uiteraard hebben vele andere parken, dierentuinen en musea genoeg te vertellen en te laten zien. Bekijk vooral de website van jouw favoriete uitje!

 


Met behulp van deze vakantietips komen jij en de kids de vakantie wel door! Blijf gezond en positief. Dan kunnen we hopelijk snel weer genieten van al het leuks dat Nederland te bieden heeft. Houd vooral Ticketveiling.nl in de gaten voor leuke producten en uitjes!

Meer inspiratie en tips