Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 4.3 van 5.0 Miljoenen bezoekers gingen je voor

Blogpost |Sharona

5x de leukste binnen uitjes voor kinderen!Helaas zit het weer niet altijd mee. De zomervakantie is voorbij en zo ook het zonnige weer. Regen? Dat is bij Ticketveiling.nl geen probleem! Als het nat is buiten, zijn er nog talloze mogelijkheden met leuke indooractiviteiten. Een tof museum, overdekte speelparadijzen of subtropische binnenzwembaden. Met zulke leuke uitjes willen jij en je kinderen niet eens naar buiten. Wij zetten de 5 leukste overdekte uitstapjes voor jou op een rijtje!

 

plopsaland de Panne is een onwijs populair park met vele attracties en met al jouw studio 100 figuren

  1    Museum saai? Echt niet!Een museum saai? Tegenwoordig echt niet! Nederland zit vol met leuke musea voor kinderen. Plekken vol kennis, inspiratie, geschiedenis en belevenissen. De ene nóg leuker dan de ander. Het perfecte uitje om je kinderen mee naar toe te nemen! Het leukste soort museum voor kinderen is toch wel een museum waar ze zelf op ontdekking kunnen gaan en interactief bezig zijn. Op Ticketveiling.nl vind je uiteenlopende musea voor jong én oud. Sta bijvoorbeeld oog in oog met jouw favoriete idool in Madame Tussauds, ontdek 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis in Het Scheepvaartmuseum of leer en experimenteer tijdens een ontdekkingsreis door Continium, in 2019 uitgeroepen tot het meest Kidsproof museum van Nederland!


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  2    Naar een theatervoorstelling!

Tegenwoordig is theater niet alleen voor volwassenen, er worden in Nederland ook diverse theatervoorstellingen voor kinderen gegeven. De ene voorstelling voor de allerkleinsten en andere voorstellingen voor de gehele familie. Het is de ideale manier om jouw kind een stukje vermaak en cultuur te laten zien dat niet van een beeldscherm komt. De combinatie van muziek, dans en zang is geweldig. Met open mond en grote ogen opgaan in het verhaal van Sesamstraat, Doornroosje of Peppa Pig. Het is ook nog eens een makkelijk uitje, je kunt er lekker bij gaan zitten en genieten van de show! Lichten uit, doek open en spot aan. Dat wordt een belevenis!


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  3    Spitter, spetter, spater, lekker in het water!

Buiten zwemmen is leuk, maar binnen zwemmen toch net zo! Een subtropisch zwemparadijs is een perfect uitje om te bezoeken op een regenachtige dag. Glij van de vetste glijbanen, kom tot rust in een bubbelbad of kijk wie de grootste waterrat is. Beleef zo´n dag bij Het Tikibad in Duinrell; het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Ligt dit ietwat uit de route? Elke stad of dorp heeft vast en zeker een overdekt zwembad in de buurt en dat hoeft niet veel geld te kosten. Neem wat lekkers van huis mee, een boekje en kijk rustig vanaf de kant toe. De kinderen hebben plezier en jij komt helemaal tot rust of duikt lekker mee!


Plopsa Indoor Coevorden
  4    Spelletjesmiddag!
 

Een leuke dag met de kinderen hoeft niet altijd ver van huis te zijn. Thuis een gezellige dag organiseren is net zo leuk! Trek alle spellen uit de kast, knutsel de mooiste dingen of maak de lekkerste koekjes. En dit allemaal hoeft niet duur te zijn. Je hebt vast wel wat potloden, papier of een stel kaarten in de kast liggen. Ook op het internet zijn duizenden spellen te vinden die je zonder het te kopen gewoon kan spelen. Met urenlang spelletjes in het vooruitzicht zijn jij en je kinderen verzekerd van een dag vol pret!


De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  5    Een pretpark binnen? Die bestaan ook!
 

Bij een dagje pretpark denk je vast aan grote buitenparken die pas écht leuk zijn als het goed weer is. Wist je dat er tegenwoordig steeds meer binnen pretparken worden geopend? De meeste kinderen worden enorm blij van een dagje pretpark. Weer of geen weer, leuke en spannende attracties zijn altijd goed! Vaak kost een dagje pretpark met het hele gezin veel geld, maar gelukkig heeft Ticketveiling.nl vele bekende binnen- en buiten kinderpretparken online staan waar je op kan bieden. Als je geluk hebt, ben jij de winnaar en heb je kaartjes met een fikse korting weten te scoren! Dat maakt een dagje naar het pretpark dubbel zo leuk!Met behulp van deze tips hebben jij en jouw kinderen gegarandeerd een leuke dag óók op een regenachtige dag! Op Ticketveiling vind je de leukste en uiteenlopende veilingen; productveilingen, hotelveilingen, pretpark veilingen, dierentuin veilingen, sauna veilingen en nog véél meer!

Bekijk de blogomgeving voor nog meer tips door op de knop hieronder te klikken.

Inspiratie en tips