Ticketveiling.nl

Lees hier een update over de gang van zaken omtrent het coronavirus

Blogpost |Sharona

5 verkoelende tips voor warme zomerdagen!Het is warm. De mussen vallen nog net niet van het dak. En wij Nederlanders vinden dit allemaal o-n-t-z-e-t-t-e-n-d extreem. Voorzorgsmaatregelen werden getroffen, airco’s raken massaal uitverkocht, liters water gaan er doorheen en alle zomerse kleding die je maandenlang op hebt gespaard mogen weer uit de kast. Leuk allemaal hoor, maar hoe zorg je ervoor dat je kunt functioneren in deze onmenselijke temperaturen?  

plopsaland de Panne is een onwijs populair park met vele attracties en met al jouw studio 100 figuren

  1    Koude lucht... Please!Zit je de hele dag binnen op kantoor? Werkt de airco niet zoals gewenst? Of is het volgens je collega’s de “climate control”? Bouw dan je eigen airco! Je hebt vast nog ergens op zolder een ventilator staan. Vul wat flessen water, leg deze in de vriezer en zet de bevroren flessen voor de ventilator. Zo verplaatst de ventilator niet de warme lucht, maar geniet je van eigen gemaakte koele lucht. Geloof ons, dit werkt écht! Wist je dat je op Ticketveiling ook nog een aantal ventilatoren en aircoolers kunt vinden? Wees er snel bij, want ook bij ons gaan ze als warme broodjes over de toonbank! 

Bekijk de aircooler en ventilators

Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  2    Verkoelende snacks en genoeg tussendoortjes!

Héél veel ijsjes eten! Dat vinden we geen straf, toch? Het is lekker koud en je houdt je bloedsuikerspiegel goed op pijl. Niet alleen ijsjes eten is goed én lekker, maar het is ook belangrijk om je zoutgehalte aan te vullen. Eet een bakje van je favoriete chips, zoutjes of een andere zoute snack. Ook is het belangrijk om kleine hoeveelheden verspreidt over de hele dag te eten. Het verbranden van voedsel is namelijk héél hard werken en dus nog meer hitte, dat willen we vermijden! 


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  3    Water, water en nog meer water!

Water drinken is altijd belangrijk, maar met deze uitzonderlijke temperaturen nog véél belangrijker! Vul bijvoorbeeld een grote kan met water, doe er wat ijsklontjes en wat fruit in voor een lekker smaakje en de extra koude touch! Wist je dat koffie, thee en frisdranken met cafeïne vocht juist onttrekken? Deze drankjes kun je op een warme dag dus beter laten staan. Daarentegen zijn warme dranken zonder cafeïne wel een goed idee. Misschien niet het eerste waar je naar verlangt, maar na het zweten koelt je lichaamstemperatuur af. En dat is wat we willen!  


Plopsa Indoor Coevorden
  4    Zoek de verkoeling op!
 

Wat het beste werkt tegen de hitte is zelf verkoeling opzoeken! Bezoek een leuk buitenzwembad, plan een dagje naar het strand of maak van je eigen achtertuin een waar zwemparadijs. Zet een zwembad op of organiseer een ouderwets middagje competitief watergevecht. Bij Ticketveiling vind je leuke zomerse producten of verkoelende dagjes weg. Dobber bijvoorbeeld op een vrolijk luchtbed, zet een super groot zwembad op, glij van de vetste glijbanen in Duinrell of beleef een spetterende dag bij Neeltje Jans en dat allemaal met heel veel korting! Bied jij mee?

Bekijk de zomerse veilingen

De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  5    Blijf kalm en geniet!
 

Rustig blijven tijdens hitte is de key! Maak je niet druk, probeer je dagelijkse bezigheden te doen, maar doe dit met een, twee of drie versnellingen lager. Hoe lager je hartslag, hoe beter je je voelt. Houd je hoofd dus koel, dat kan je heel wat zweetdruppels besparen! En bovenal; vergeet vooral niet te genieten! Normaal gesproken zoeken we massaal de tropische oorden op, maar in dit geval hoeven we ons eigen land niet uit. Ook wel eens leuk, zeg nou zelf!

 Met behulp van deze verkoelingstips kom jij de hittegolf wel door! Op Ticketveiling vind je leuke zomerse producten en verkoelende dagjes weg die jou de hitte doen ontzien.

Bekijk de blogomgeving voor nog meer tips door op de knop hieronder te klikken.

Inspiratie en tips