Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 4.3 van 5.0 Miljoenen bezoekers gingen je voor

Blogpost | Rozemarijn 

5 tips voor de beste Black Friday deals!

 

Black Friday is dé kortingsdag van het jaar. Het is over komen waaien uit Amerika, waar het zelfs een officiële feestdag is. Veel winkels, zowel offline als online geven op deze dag flinke kortingen weg. Het is altijd de dag na Thanksgiving, op de vierde vrijdag van November. Veel mensen zijn dan vrij in Amerika en hebben dan uitgebreid de tijd om te shoppen. En met de feestdagen voor de deur is de vraag naar nieuwe spullen en leuke cadeaus groot! Deze dag wordt iedere jaar ook populairder in andere landen, waaronder Nederland! Elk jaar weer doen er meer bedrijven mee aan Black Friday. Wij geven jou daarom 5 tips om de beste deals binnen te slepen tijdens Black Friday! 

abba-the-show-gezichten
  1   Kijk van te voren wat je nodig hebt


Korting kan soms leiden tot het kopen van veel hebbedingetjes. Denk daarom goed van te voren na over wat je nodig hebt. Maak hiervan een lijstje. Zo weet je zeker dat je de juiste producten scoort, die je ook écht nodig hebt. Scoor deze deals dan ook met hoge kortingen, daarna zal je een fijn gevoel hebben omdat je écht geld bespaard hebt. Focus je dus op de aanbiedingen die je echt nodig hebt!

 


abba-the-show-paars-groen
  2    Scoor jou deals zo snel mogelijk

Met Black Friday is het altijd heel druk en de beste deals zijn dan ook snel uitverkocht. Maak daarom voor Black Friday al een online profiel aan op de webshop. Tegenwoordig heb je voor veel webwinkels überhaupt al een profiel nodig om een bestelling te plaatsen, zo ook bij Ticketveiling.nl. Maar daarbij helpt het je ook om sneller af te rekenen. Je hoeft namelijk geen gegevens meer in te voeren. Ook kan je met een profiel al je favorieten aangeven, zodat je op de dag zelf deze alleen nog in je winkelwagen hoeft te stoppen en af te rekenen. Inschrijven voor de nieuwsbrief helpt ook. In deze mailing zie je namelijk als eerste wat voor deals een bedrijf heeft. Jij bent dus als eerste op de hoogte van de beste deals! Bij Ticketveiling kan je op de dag zelf ook een autobod instellen. Je stelt dan een maximaal bedrag in voor jou veiling en het moment dat iemand dan hoger biedt zal voor jou automatisch een euro hoger worden geboden. Tot het maximale bedrag van jou bereikt is. Hierdoor hoef je niet de hele tijd op de veiling te letten. Dit scheelt weer tijd!

 

abba-the-show-zingen
  3    Vergelijk prijzen

Helaas zijn er veel bedrijven die met Black Friday niet helemaal eerlijk zijn in hun kortingen. Ze hebben namelijk de prijzen vroegtijdig voor Black Friday al geleidelijk laten stijgen. Je denkt als consument een goede deal te scoren, maar niets is minder waar. Kijk daarom van te voren naar de prijzen van je favoriete product, maar kijk ook naar wat het product daadwerkelijk waard is. Dit kan je makkelijk op prijsvergelijkingssites vinden. Gelukkig kan je bij Ticketveiling.nl zelf je prijs bepalen omdat je tegen elkaar opbiedt. Je bepaalt dan zelf hoeveel je biedt.  

 


abba-the-show-concert
  4    Bij twijfel? Onthoud Cyber Monday!

Twijfel je over een aankoop? Is het toch iets te duur? Onthoud dan dat er ook CyberMonday is! De meeste aanbiedingen zijn tot en met CyberMonday geldig. Op deze dag zijn ook nog eens veel producten nóg meer afgeprijsd. Twijfel je nog over een bepaald product? Wacht dan dus nog iets langer! Probeer het product voor een lagere prijs te scoren. Maar houd er wel rekening mee dat er een kans bestaat dat het product er dan niet meer is.


abba-the-show-zwaaien
  5   Goede merken

Profiteer van korting op mooie merken! Hier is zelden korting op, omdat de producten zichzelf goed genoeg verkopen ook zonder de korting. Dit is natuurlijk hét moment om dus leuke deals te scoren! Neem vooral ook een kijkje t.z.t. bij Ticketveiling.nl!
Bekijk huidige producten

 

 

Ga Black Friday dus goed voorbereid te gemoed. Laat je niet misleiden of verleiden, maar verover de producten met korting die jij nodig hebt!