Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 8.1 Miljoenen bezoekers gingen je voor
  

Blogpost | Roy

5 x tips om te doen in de herfstvakantie!De herfstvakantie begint voor de regio zuid op 13 oktober 2018. Regio noord en midden moeten nog even wachten, daar begint de vakantie pas op 20 oktober 2018. De herfstvakantie duurt een week en is het ideale tijdstip voor nog wat quality time met de familie. Vraag jij jezelf af wat te doen in de herfstvakantie? Lees dan deze blog en misschien vind je wel jouw ideale dagje uit!

abba-the-show-gezichten
  1    Ga een lekker dagje uit en bezoek een pretpark

De herfstvakantie is een ideaal moment om eens lekker met familie of vrienden erop uit te gaan. Een dagje naar een attractiepark is natuurlijk hartstikke leuk, maar altijd lastig in te plannen. Daar is de herfstvakantie nu voor. Ga een dagje opkikkeren in Duinrell, bezoek Kinderpretpark Julianatoren of zoek het uitje over de grens en beleef eindeloos veel plezier bij Phantasialand!

Bekijk veilingen

abba-the-show-paars-groen
  2    Heerlijk tot rust komen bij een sauna

Lekker stoom uitblazen met je beste vriend of vriendin. Een heerlijk ontspannen dagje beleef je bij de sauna. Alle stress van de afgelopen tijd verdwijnt en je gaat met volle moed de koude dagen tegemoet. Een sauna heeft vele voordelen, waaronder: het wegspoelen van gifstoffen, het verbeteren van de nachtrust, het helpen bij afvallen en het verbeteren van je weerstand. Met deze en nog veel meer voordelen is de sauna het perfecte dagje uit in de herfstvakantie.

Bekijk veilingen

 


abba-the-show-zingen
  3    Met het gezin uit eten

Uit eten in een lekker restaurant is heerlijk. Je hoeft zelf niet te koken, af te wassen, de tafel te dekken, boodschappen te doen en nog vele andere voordelen. Lekker dineren buitenshuis is hartstikke gezellig, leuk en vooral lekker! Verras je partner/vriend of vriendin met een heerlijk avondje uit. Je zal verrast zijn hoe leuk ze dit zullen vinden!

Bekijk veilingen

 


abba-the-show-concert
  4    Koud buiten? Doe leuke indoor activiteiten!

Is het even geen lekker weer buiten, regent het, of is het gewoon veel te koud. Doe dan een van de vele indoor uitjes die Nederland te bieden heeft. Zo kan je lekker zwemmen in een zwembad in de buurt, een dagje schaatsen bij de uithof, een escaperoom uitspelen met je vrienden of gewoon lekker even bowlen. Je hoeft niet stil te zitten met slecht weer, want er is genoeg leuks te doen om de dag op te vrolijken!

Bekijk veilingen

 


abba-the-show-zwaaien
  5    Bakken in de zon
 

De herfstvakantie kan slecht weer hebben. Het wordt kouder buiten en de wolken met regen trekken het land over. Echter betekent dit niet dat de warmte nog ver weg is. Vaak is het in oktober nog prima weer in de zuidelijke landen. Zo is het in Spanje op verschillende plekken nog gewoon 25 graden! Laat je dus niet meesleuren in de grijze depressie, maar ga nog een weekje genieten aan la playa in het zonnige Spanje.

Bekijk veilingen