Ticketveiling.nl

Lees hier een update over de gang van zaken omtrent het coronavirus
Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 4.3 van 5.0 Miljoenen bezoekers gingen je voor
  

Blogpost | Rozemarijn

5 creatieve tips om geld te besparen tijdens de winter!


De winter is een dure maand. De lage temperaturen en vele feestendagen hebben daar een grote invloed op. Daarom hebben wij 5 creatieve tips op een rijtje voor je gezet die helpen geld te besparen in de winter.

Tuinieren in de lente met blije mensen in een kar


  1  
  Water


In de winter is wakker worden net iets moeilijker. Veel mensen staan daarom in de ochtend langer onder de douche om wakker te worden. Vaak zonder besef van tijd. Plak daarom een douche zandloper tegen je douche. Dit is de ideale manier om bij te houden hoelang je nu daadwerkelijk onder de douche staat. De meeste zandlopers lopen af na 5 minuten. Binnen deze tijd kan je prima lekker wassen en wakker worden toch? Je komt ook niet te laat op je werk en je bespaart geld op water!   


Boulevard in Scheveningen met zon en blauwe lucht


  2  
  Kook seizoensgebonden! 


Het klinkt logisch maar toch vergeten we het vaak. Kijk naar recepten waarin groentes worden gebruikt die in dat seizoen worden geoogst. Deze groentes zijn namelijk vaak in de aanbieding. En kan je echt niet in de winter zonder je blauwe bessen of frambozen, koop dan ingevroren diepvriesfruit! Dit scheelt meestal meer dan de helft in prijs.  


Dagje varen in Amsterdam met tulpen en mooi weer

  3   Gezelligheid bespaart je geldGezelligheid is ook een goede reden om geld te besparen. Steek kaarsjes aan, naast dat het er gezellig uit ziet zorgt het ook voor warmte. En kruip op de bank gelijk onder een kleedje, scheelt in de temperatuur van de verwarming, ideaal toch? Jij blij lekker onder de dekens samen met je partner/kinderen? En lagere energiekosten. Sluit ook de deuren achter je, houd alleen de ruimtes warm waar je ook daadwerkelijk bent.
Bel receptie weekendje weg


  4  
  Geef een dag geen geld uitVerzin een vaste dag in de week waarop je geen geld uitgeeft. Dit maakt je bewust van je uitgaven. En verplicht je om van te voren te bepalen wat je eet en drinkt. Dit zal impulsaankopen vermijden en je kan groter inkopen, zoals voordeelverpakkingen. En het geld dat je bespaart kan je in een apart potje doen voor de kerstvakantie bijvoorbeeld.


Rennend persoon dat rent met smartwatch in de zon


  5  
 Extra kosten

 

De feestdagen en vakanties zijn heel leuk en gezellig maar kunnen duur oplopen. Betaal daarom niet de volledige prijs voor uitjes of cadeaus, maar scoor het met flinken korting! Neem een kijkje op Ticketveiling.nl voor hoge kortingen op winterse uitjes en sinterklaas- en kerstcadeaus. 


Bekijk hier dagjes uit