Ticketveiling.nl

Lees hier een update over de gang van zaken omtrent het coronavirus

Blogpost |Sharona

5 tips om het nieuwe schooljaar goed te beginnen!Sommige kinderen hebben nog vakantie, maar voor anderen zit de vakantie er alweer op. Een nieuw schooljaar is een leuk en spannend moment. Iedereen kan de gezonde spanning van de start van een nieuwe schooljaar zich vast nog herinneren. Vol vakantieverhalen, een nieuwe rugzak en goede moed het schooljaar in. Maak je klaar voor het nieuwe jaar samen met Ticketveiling. Met deze tips ben jij en jouw zoon of dochter verzekerd van een zorgeloos en goed voorbereide start!   

plopsaland de Panne is een onwijs populair park met vele attracties en met al jouw studio 100 figuren

  1    Koop een toffe schooltas!Een nieuwe schooltas is essentieel bij de start van een nieuw jaar. Op school moet je soms een heleboel boeken sjouwen, en dit gaat vaak gepaard met een behoorlijk gewicht. Het is daarom belangrijk dat een tas stevigheid biedt, groot genoeg is en een goede ondersteuning geeft aan rug en schouders. Wij hebben verschillende waterdichte rugzakken van sterk, flexibel en duurzaam materiaal online staan. Met een nieuwe rugtas krijgt jouw zoon of dochter gegarandeerd zin om naar school te gaan en je hoeft niet bang te zijn dat waardevolle spullen beschadigd raken.


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  2    De beste én voordelige software!

Programma’s als Word, Excel en Powerpoint zijn onmisbaar voor de meeste middelbare scholieren en studenten. Niet alleen office programma’s, maar ook antivirus programma’s zijn belangrijk om zonder onderbrekingen en veilig al het schoolwerk te maken. Goedkoop zijn deze programma’s zeker niet! Tijdens de back to school weken bij Ticketveiling schaf je verschillende office en / of antivirus licenties met hoge kortingen aan. We trappen niet meer in de smoesjes dat het huiswerk niet gemaakt kan worden!


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  3    Altijd bereikbaar zijn!

Schooldagen zijn doorgaans lange dagen met soms tussenuren en vertraging met het openbaar vervoer. Voor je het weet zitten jouw kinderen zonder batterij en zijn ze niet meer te bereiken. Zorg daarom dat jouw kind altijd een volgeladen powerbank in de tas heeft zitten. Een powerbank is een compacte oplader die je de mogelijkheid biedt om onderweg een telefoon of een ander apparaat op te laden zonder dat er een stopcontact nodig is. Hoe hoger de mAh is, hoe meer capaciteit de powerbank heeft. Niet alleen zodat ze kunnen laten weten als ze eerder thuis zijn, maar ook om contact te houden met al hun vriendjes en vriendinnetjes.


Plopsa Indoor Coevorden
  4    Veiligheid voorop!

Om goed bereikbaar te zijn, kijken we zo nu en dan op onze mobiele telefoon. Dit doen we niet alleen thuis, maar ook onderweg. Maar wisten jullie dat het sinds 1 juli 2019 verboden is om met een telefoon in je hand te fietsen? Een bekeuring van je zoon of dochter is natuurlijk wel het laatste waar je op zit te wachten én al helemaal als je je bedenkt dat jij misschien wel de schuldige was, omdat je uit zorgen belde om te vragen of alles goed ging. Een telefoonhouder voorkomt bekeuringen en verandert de telefoon van jouw zoon of dochter in een veilige fietscomputer. Zo kun jij altijd veilig blijven bellen wanneer je een keer bezorgd bent. Dat is een win-win situatie, toch?


De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  5    Veilige tablet, ook voor de allerkleinsten!
 

Een tablet is het uitgelezen apparaat voor een kind om in aanraking te komen met de digitale wereld. Je kunt daarvoor een iPad of Android-tablet gebruiken, maar ook een speciale kindertablet aanschaffen. Veilig spelen en veilig internetten! Met de Waiky Kids Power Tab is jouw kind verzekerd van ongestoord spelen en leren op een kwalitatief hoogwaardig tablet. Jouw kind wordt getest op behendigheid, racen, sportspelletjes, maar de tablet kan ook gebruikt worden voor educatieve doeleinden. Naast spelletjes kunnen alle reguliere apps via de Google Play Store gedownload worden, dus ook apps voor jou!Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar? Op Ticketveiling vind je diverse back to school veilingen die jou klaarmaken voor het nieuwe jaar! Scoor de leukste back 2 school artikelen met de hoogste korting!


Bekijk de blogomgeving voor nog meer tips door op de knop hieronder te klikken.

Inspiratie en tips