19 maart 2018 

  5 redenen waarom je opkikkert van Duinrell!


  Duinrell is één van de leukste attractieparken van Nederland! Het vlakbij Den Haag gelegen park biedt een dag vol sensatie en ontspanning voor het hele gezin. Van racen in de Falcon tot klimmen en klauteren in Rick’s Fun Factory, voor jong en oud is er genoeg te doen! Nog niet overtuigd? Lees dan snel de onderstaande redenen waarom Duinrell behoort tot 1 van onze favo’s!


  Waterpret in Duinrell
    1    Meer dan 40 (!) attracties

  Als je naar een pretpark gaat, verwacht je natuurlijk ook een mooi aanbod aan attracties. Bij Duinrell zit dat gelukkig wel goed. Zo heeft Duinrell meer dan 40 attracties! Ga meerdere keren over de kop in de Falcon, Waterspin of Wild Wings en koel daarna even af in de Splash, Aqua Shute of Botsboten. Kortom, in Duinrell verveel je je nooit. Ook de kleintjes beleven in Duinrell de dag van hun leven! Laat ze lekker “zwemmen” in de Ballenzee, rond klauteren in Rick’s Fun Factory of racen op de Niagara Superroetsj. Kan jij even bijkomen…

  > Bekijk hier de Duinrell veiling


  Tikibad in Duinrell
    2    Spetter spetter spater, lekker in het water!

  Duinrell heeft één van de grootste tropische zwemparadijzen van Nederland, namelijk het Tikibad! Met 16 unieke glijbanen, in combinatie met meer dan 1,3 km glijbaan plezier, is er voor iedereen genoeg te doen! Ga met hoge snelheden in een band naar beneden in de spectaculaire Moonlight of laat je rondtollen in de cycloon.. Het kan allemaal! Voor de echte waaghalzen is er de X-stream, waarbij op zeven meter hoogte de vloer onder je voeten verdwijnt en je met 40 km/h naar beneden raast!


  Gezin in Duinrell
    3    Fun voor jong en oud

  Duinrell focust zich op de hele familie, wat komt doordat de attracties variëren van een relaxte draaimolen en Monorail tot de razendsnelle Falcon en Dragonfly. Ook bevindt Duinrell zich een prachtige omgeving en ligt op slechts vier km van het strand af. Mocht je nog niet uitgewandeld zijn in Duinrell, kan je de dag afsluiten met een heerlijke strandwandeling! Heb je nou zin om de omgeving wat verder te verkennen? Huur dan voor slechts €10 per dag een fiets en ga er op uit!


  Duingalow in Duinrell
    4    Overnachten in de Duingalows!
   

  Kun je ook geen genoeg krijgen van Duinrell? Blijf dan meerdere dagen, door te overnachten met het hele gezin in een Duingalow! Een Duingalow is een luxe bungalow gelegen op het vakantiepark van Duinrell, wat weer grenst aan het attractiepark zelf. Vanaf nu kun je dus wakker worden met een achtbaan in je achtertuin! Met een overnachting in een Duingalow heb je meer tijd om het park te verkennen en maak je er echt een weekendje weg van! Genieten maar... 

  > Bekijk hier de Duingalows veiling


  Eten met twee personen
    5    Smullen bij diverse restaurants!
   

  Heb je honger gekregen na al dat plezier? Ga dan heerlijk lunchen bij La Place Restaurant de Schaapskooi, die te vinden is in het park! Heerlijk belegde broodjes, warme maaltijden of verse taart met een lekker bakje koffie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ook grenst het restaurant aan de speeltuin, dus de ouders kunnen lekker wat gaan drinken terwijl de kids nog vrolijk doorspelen. Liever een zoete hap? Check dan Pannekoekenrestaurant De Carrousel of haal een Swirl ijsje bij het Happiness Station. Duinrell, daar kikker je van op!