Ticketveiling.nl

Lees hier een update over de gang van zaken omtrent het coronavirus

Blogpost |Sharona

5 biedtips om de beste deal bij een veiling te scoren!Vind jij het ook zo leuk om uitjes en producten met een fikse korting te scoren op online veilingwebsites? De sensatie van het bieden en de spanning om de veiling te winnen. Dat maakt online bieden zo leuk! Maar hoe zorg je er nou voor dat jij de winnaar wordt? Er zijn verschillende strategieën die je kan toepassen om jouw favoriete uitje of favoriete product te winnen mét de hoogste korting. Benieuwd hoe je dat doet? Lees hier onze tips die jou verder gaan helpen in het biedproces, zodat jij gaat bieden als een echte pro!  

plopsaland de Panne is een onwijs populair park met vele attracties en met al jouw studio 100 figuren

  1    Maak een account aan en log in!Klinkt misschien heel logisch, maar toch willen we deze tip graag delen. Hoe vervelend is het, als je iets leuks ziet, mee wilt bieden, maar erachter komt dat je nog helemaal niet ingelogd bent. Dan zie je jouw favoriete veiling zo aan je neus voorbijgaan en gaat iemand anders er met de korting vandoor. Zonde toch! Daarom is het altijd belangrijk om gelijk in te loggen als je op een veilingwebsite bent. Mocht je dan iets leuks voorbij zien komen, kun je gelijk meebieden en ben jij de gelukkige winnaar!


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  2    Gluren bij de buren!

Je kan natuurlijk direct op een veiling gaan bieden, maar voor de meeste veilingen geldt: zodra de veiling is afgelopen wordt er binnen enkele seconden een nieuwe veiling opgestart. Kijk eerst één rondje toe en achterhaal de strategie van de mede-bieders of ontdek wanneer de minste mensen online zijn en sla dan toe. Hoe minder concurrentie, des te lager de prijs. Scoor bijvoorbeeld op een regenachtige dag tickets voor een buiten uitje en juist op een zonnige dag tickets voor een binnen park. Zorg ervoor dat jij het slimmer speelt! En nog een handig weetje, wedden op 1 paard is niet altijd even handig... Misschien zijn er meerdere veilingen die hetzelfde soort arrangement aanbieden. Bied op verschillende veilingen tegelijkertijd mee en verspreid je kansen.


Plopsaqua de Panne voor het hele gezin. Prachtig waterpark
  3    Relax en laat de computer het werk doen!

Een super handige tool als je een drukke agenda hebt. Op deze manier hoef je de veiling niet continu te blijven volgen of het einde mee te maken. Met een automatisch bod geef je het maximumbedrag aan dat je wilt betalen voor de veiling. Jouw bod wordt steeds verhoogd zodra je wordt overboden, tot aan het moment dat jouw ingestelde maximum is bereikt. Zo weet je ook zeker dat je niet meer betaalt dan je vooraf in gedachte had. Mocht je toch overboden worden, dan probeer je het gewoon nog een keer! Schakel ‘automatisch bieden’ in en ga ondertussen door met je dagelijkse bezigheden. Automatisch bieden is een automatisch bod die de computer automatisch voor jou plaatst. Zo verdeel jij niet alleen jouw kostbare tijd efficiënt, maar win jij ook nog een leuke veiling!


Plopsa Indoor Coevorden
  4    Kom in actie op het aller-allerlaatste moment!
 

Over het algemeen is de meeste actie aan het begin en aan het eind van de veiling. De ene bieder start met een hoog bod en de andere bieder eindigt ermee. Hoog starten drijft de prijs onnodig omhoog, waardoor jij er de dupe van kan zijn. Het doel is uiteindelijk zoveel mogelijk korting scoren. Kom daarom pas écht in actie in de laatste minuut of zelfs in de laatste seconden. Voel jij die adrenaline al door je lichaam gieren? Houd goed de tijd in de gaten en jij wordt de grote winnaar!


De bulderende rivier in Holiday Park Plopsaland
  5    Profiteer van speciale kortingsdagen!
 

Meebieden kan op elke gewenste tijd van de dag, behalve in de nacht! Je kan er ook voor kiezen om de hoogst mogelijke korting te bemachtigen door mee te bieden op speciale kortingsdagen. Zo profiteer je bijvoorbeeld van geen administratiekosten, geen verzendkosten of extra kortingen. Op deze manier haal jij er alles uit en scoor jij de allerbeste deal! Wist je dat Ticketveiling iedere eerste zondag ‘Firstday Funday’ viert en je eens per maand verrast met een ‘Super Sunday’. Op deze dagen betaal je géén administratiekosten! Ook met 'Happy Hour' profiteer je van € 5 korting op verschillende veilingen. Dat zijn nog eens blije uurtjes!Met behulp van deze tips scoor jij zeker weten een goede deal! Op Ticketveiling vind je de leukste en uiteenlopende veilingen; productveilingen, hotelveilingen, pretpark veilingen, dierentuin veilingen, sauna veilingen en nog véél meer!

Bekijk de blogomgeving voor nog meer tips door op de knop hieronder te klikken.

Inspiratie en tips