Hoe kom je deze per

Ticketveiling.nl

Lees hier meer informatie over de gang van zaken omtrent het coronavirus
  

Blogpost | Marjolein

10 tips om je tijd thuis door te komen!


Je zit waarschijnlijk net als een groot deel van Nederland door het coronavirus inmiddels ook in thuisisolatie. Je werkt vanuit huis, de kinderen gaan niet naar school en ook alle sociale activiteiten zijn voorlopig van tafel. Even langs je bij je (schoon)moeder voor een bakje koffie, bijkletsen met vriendinnen onder het genot van een etentje of je wekelijkse workout doen in de sportschool.. het kan allemaal even niet! Om je door deze moeilijke en gekke periode te helpen, hebben wij 10 tips voor je op een rij gezet hoe je voorlopig je tijd thuis kunt doorkomen. We komen er samen doorheen! Veel leesplezier.

 

Tuinieren in de lente met blije mensen in een kar

  1   Maak je thuiswerkplek zo comfortabel mogelijk


Werk jij net als een groot deel van Nederland nu ook vanuit huis? Het is vast even wennen om nu ’s ochtends je collega’s digitaal te begroeten en niet te starten op je vertrouwde werkplekje. Maak daarom je thuiswerkplek zo fijn en comfortabel mogelijk. Kies om te beginnen een geschikte plek in huis uit waar je jezelf wil gaan installeren. De eettafel? De studeerkamer? De kinderkamer? Een plek waar het enigszins rustig is en waar je het ‘overzicht’ behoudt. Richt vervolgens je nieuwe thuiswerkplek in met handige en ergonomische kantoorgadgets: een rugsteun voor de juiste zithouding, een verticale muis voor minder spierspanning, een snellader om telefonisch bereikbaar te blijven en een set earpods voor de digitale vergaderingen. Maak als laatste nog een dag- of weekplanning. Houd je ondanks dat je thuis werkt zoveel mogelijk aan je ‘gewone’ werkritme. Sta op tijd op, begin je dag zoals je dat normaal ook doet, lunch rond dezelfde tijd en houd goed contact met je collega’s door te (video)bellen!

Bekijk thuiswerk gadgets


Boulevard in Scheveningen met zon en blauwe lucht


  2  
 Volg een online cursus


Het volgen van een leerzame of hobbymatige cursus staat bij veel mensen op hun ‘to do lijstje’. Door de drukte van werk, gezin, sport en andere sociale afspraken ben je blij met een avondje ‘lekker op de bank’ en schuift die cursus weer naar de achtergrond. Het is nu daarom het perfect moment om écht te starten met die online cursus! Je zit in thuisisolatie, hoeft niet te reizen naar en werk en alle sociale activiteiten zijn de komende weken op slot. Gebruik die extra tijd nuttig en start met een uitdagende online cursus! Het fijne aan een online cursus is dat je zelf in handen hebt waar en wanneer je start met leren. Via Ticketveiling.nl scoor je nu extra voordelig een online cursus naar keuze. Na betalen ontvang je direct alle informatie om je cursus te starten. Waar wacht je nog op? Bieden maar!

Bekijk online cursussen


Dagje varen in Amsterdam met tulpen en mooi weer

  3   Focus je op de toekomstWelke uitjes wil nog heel graag doen met de kids? Welke sauna wil ik nou echt direct bezoeken op het moment dat het weer wat rustiger is in Nederland en we weer gewoon het alledaagse leven op mogen pakken? Dit is natuurlijk hét moment om presale tickets in te slaan, die een lange geldigheid hebben. Straks zal het weer een stuk drukker worden, maar dan heb jij alvast die presale tickets bemachtigd. Het is fijn om weer naar iets uit te kunnen kijken. Deze voorpret is ook al heel veel waard.. En zo kan je de kinderen misschien ook een beetje opvrolijken! Een dagje Duinrell, een dagje Phantasialand, of misschien gewoon even lekker samen op pad. Want dat heb je dan ook wel verdiend. Neem eens een kijkje bij de presale tickets en bied mee! Tijd zat om een tactische biedstrategie toe te passen..

Bekijk presale tickets


Bel receptie weekendje weg


  4  
 Maak je huis lenteproof!De lente staat weer voor de deur dus begin alvast aan de voorjaarsschoonmaak! Een goede hygiëne is met het coronavirus belangrijker dan ooit maar ook nu je vanuit huis werkt, is een lekker fris en schoon huis heel fijn! Maar waar moet je beginnen? Start met opruimen! Niet alleen de dagelijkse rommel in huis maar juist ook al je kasten. Ga kritisch door je kledingkast heen en upgrade deze met nieuwe kledinghangers of neem je voorraadkast onderhanden en vul deze weer aan met onze BULK veilingen. Pak vervolgens een emmertje sop en haal een doekje door het hele huis (vergeet ook niet binnenkant van je kasten!) en ga als laatste met een stofzuiger grondig door het huis. Wist je dat je tegenwoordig ook hele handige hulpjes zijn om je huis te stofzuigen? Een robotstofzuiger stofzuigt je hele huis terwijl jij je kunt focussen op iets anders. Als de schoonmaak is gedaan, is het tijd om de lente in huis te halen! Zet gezellige woonaccessoires neer en fleur je huis op met prachtige bloemen of planten en jouw huis is klaar voor de lente!

Bekijk huishoudproducten


Rennend persoon dat rent met smartwatch in de zon


  5  
 Bestel eten en voorkom urenlang kokkerellen

 

Alsof je nog niet genoeg te doen hebt thuis.. Verwen jezelf en de rest daarom af en toe met een heerlijke afhaalmaaltijd. Veel restaurants zijn nu namelijk overgegaan op een afhaalsysteem of een thuisbezorgd systeem. Eigenlijk wel stiekem weer een pluspuntje. Zo kan je dus én lekker eten zoals je gewend bent in het restaurant, én alsnog ‘thuis’ zitten. Maar ook sushi is perfect om thuis op te smikkelen met zijn allen. SushiPoint heeft bijvoorbeeld heerlijke menu’s waar je uit kan kiezen. En raad eens? Bij ons nog eens met heel veel korting! Bied dus snel mee en word de winnaar van de veiling!

Bekijk menu's


Rennend persoon dat rent met smartwatch in de zon

  6   Zorg voor voldoende vermaak voor de kids

 

Kinderen raken maar niet úítgespeeld. Dat is gewoon een feit. Daarom moet je ervoor zorgen dat je genoeg speelgoed in huis hebt om ze af en toe even gewoon lekker te kunnen laten spelen. Dan kan jij even op adem komen en je eigen ding doen! Spelletjes, speelgoed, noem het maar op. Alles helpt! De kids hebben overdag misschien wel online les, maar dat houdt ook weer op na een paar uur. Die ‘loze’ momenten moeten lekker gevuld worden met speelgoed waar ze urenlang mee zoet kunnen blijven. Laat je inspireren door onze speelgoed veilingen en bied mee! Plezier voor het kind, plezier voor jou.

Bekijk speelgoed


Rennend persoon dat rent met smartwatch in de zon

  7   Sport vanuit huis

 

Hoe blijf je fit als je in thuisquarantaine zit? De sportschool die je normaal bezoekt voor je trainingen of groepslessen zijn helaas gesloten. Om te zorgen dat je fit blijft, kun je een hometrainer aanschaffen, gaan hardlopen of thuis een workout doen. Maak ruimte in huis, trek je sportlegging- of broek aan en start met je workout. Je kunt handige fitnessartikelen aanschaffen maar ook gebruik maken van spullen in huis zoals een bijzettafeltje, pannen of wc-rollen die dienen als gewichten om je workout zwaarder te maken.

Bonustip: Loop in je pauze of na het avondeten even een rondje buiten. Zo haal je én een frisse neus maar doe je ook aan beweging!

Bekijk producten


Rennend persoon dat rent met smartwatch in de zon

  8   Maak het (nóg) spannender in de slaapkamer!

 

Nu je niet dagelijks in de file staat of op je trein hoeft te wachten, heb je veel meer tijd voor jezelf (en je relatie). Gebruik deze tijd om het nóg spannender te maken in de slaapkamer. Neem nu eens extra de tijd om te ontdekken wat jij fijn vindt in de slaapkamer en probeer eens een erotische producten uit! Er zijn tegenwoordig veel verschillende erotische producten te vinden. Producten om je relatie wat spannender te maken in de slaapkamer maar juist ook veel producten om je zelf goed te vermaken in de slaapkamer.

Bekijk erotische producten


Rennend persoon dat rent met smartwatch in de zon

  9   Vul je voorraad aan met BULK veilingen!

 

In deze tijden zou je denken: is dit een promotie tot hamsteren? Nee! Bulkveilingen zijn bij ons extra voordelige veilingen, waardoor je in één klap veel van hetzelfde in huis kan hebben. Dus bijvoorbeeld shampoo of wasmiddel. Dit gebruik je het hele jaar door. Gezien je nu thuis toch waarschijnlijk je huis aan het opruimen bent (of niet) zal er misschien wel wat ruimte vrijkomen in de kasten. Deze kunnen weer netjes bijgevuld worden met producten die normaal gesproken toch vrij prijzig zijn. Extra voordelig dus!

Bekijk BULK veilingen


Rennend persoon dat rent met smartwatch in de zon

  10   Lees een boek, tijdschrift of krant!

 

Normaal race je uit werk om de kinderen te halen, eten te maken en daarnaast het huishouden draaiende te houden voor je op de bank voor de televisie ploft. Hoe fijn is het om nu eens die extra rust te pakken en te genieten van een goed boek of tijdschrift? Na een dag turen naar een beeldscherm is het goed om even te ontspannen door te lezen. Schaf eens een tijdschrift- of krantenabonnement aan en geniet als eerste van de nieuwste edities die op je deurmat vallen.

Bekijk abonnementen