Plopsa Pretparken

Plopsa Pretparken

Plopsa Pretparken
Plopsa Pretparken
Plopsa Pretparken
Plopsa Pretparken
Plopsa Pretparken
Plopsa Pretparken
Plopsa Pretparken
Plopsa Pretparken
Plopsa Pretparken
Plopsa Pretparken
Plopsa Pretparken
Plopsa Pretparken
Plopsa Pretparken
Plopsa Pretparken

De Plopsa-pretparken zijn vooral gericht op jonge kinderen en gezinnen. De parken hebben allemaal een eigen thema en bieden verschillende attracties, shows en meet-and-greets met populaire Studio 100-personages zoals Kabouter Plop, Bumba, Maya de Bij en Wickie de Viking. De parken hebben ook verschillende restaurants en winkels.

Verschillende Plopsa pretparken:

  1. Plopsaland De Panne - Het grootste pretpark van de Plopsa Group, gelegen aan de Belgische kust.

  2. Plopsa Indoor Hasselt - Een overdekt pretpark in Hasselt, België.

  3. Plopsa Coo - Een pretpark gelegen in de Ardennen, in de buurt van de watervallen van Coo.

  4. Plopsa Indoor Coevorden - Een overdekt pretpark in Coevorden, Nederland.

  5. Plopsaqua Landen-Hannuit, een waterpark gelegen in België.

  6. Holiday Park - Een pretpark gelegen in Duitsland, nabij de stad Mannheim.

Naast deze pretparken heeft de Plopsa Group ook verschillende waterparken en andere attracties in België en Nederland.

Plopsaland De Panne & Plopsaqua De Panne

Plopsaland De Panne heeft verschillende themagebieden, zoals het Mayaland-gebied, het Wickieland-gebied en het K3-gebied. Het park biedt meer dan 50 attracties, waaronder enkele spectaculaire achtbanen zoals de Anubis The Ride, de Mega Mindy Flyer en de Heidi The Ride. Andere populaire attracties zijn de Dansende Fonteinen, de Vleermuis en het Huis Anubis. Plopsaqua is een waterpark dat naast Plopsaland ligt. Plopsaqua De Panne heeft verschillende attracties voor alle leeftijden, waaronder glijbanen, wildwaterbanen, een golfslagbad en een kinderzone met speeltoestellen en kleine glijbanen. Enkele van de meest populaire attracties zijn de Sky Drop, een verticale glijbaan van 19 meter hoog, en de Disco Slide, een interactieve glijbaan met licht- en geluidseffecten.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is een overdekt pretpark in Hasselt in België. Het park heeft verschillende themagebieden, waaronder het K3-gebied, het Mayaland-gebied en het Bumba-gebied. Plopsa Indoor Hasselt biedt meer dan 25 attracties, waaronder enkele achtbanen zoals de Anubis The Ride en de Wickie Coaster. Een van de grote voordelen van Plopsa Indoor Hasselt is dat het park overdekt is, waardoor het een perfecte bestemming is voor een regenachtige dag of in de wintermaanden.

Plopsa Coo

Het park heeft verschillende themagebieden, waaronder het K3-gebied, het Maya-gebied en het Wickie-gebied. Plopsa Coo biedt meer dan 20 attracties, waaronder enkele achtbanen zoals de Vicky The Ride en de Halvar, en enkele waterattracties zoals de Dino Splash. Plopsa Coo heeft ook een groot avonturenpark, genaamd Plopsa Coo Adrenaline, waar bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten zoals kajakken, raften en klimmen.

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden biedt meer dan 25 attracties, waaronder enkele achtbanen zoals de Wickiebaan en de Anubis The Ride. Andere populaire attracties zijn de Dansende Fonteinen, het Ballenbad en de Piratenboot.

Plopsaqua Landen-Hannuit

Plopsaqua Landen-Hannuit biedt verschillende waterattracties, zoals glijbanen, wildwaterbanen, een golfslagbad en een lazy river. Het park heeft ook een speciaal kinderbad en een wellnessruimte. Plopsaqua Landen-Hannuit is prachtig vormgegeven met tal van water- en junglemotieven en biedt bezoekers een unieke ervaring. Naast de waterattracties biedt het park ook verschillende eet- en drinkgelegenheden en souvenirwinkels.

Holiday Park

Holiday Park biedt meer dan 40 attracties, waaronder enkele achtbanen zoals de Expedition GeForce, Sky Scream en The BigFM Expedition GeForce. Andere populaire attracties zijn de Drop Tower, de Free Fall Tower en de BigFM World Tower. Holiday Park biedt ook verschillende shows en live-entertainment, met optredens van Studio 100-figuren zoals Heidi, Wickie de Viking en Maya de Bij.

Alle Plopsa parken zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Je kan op de website van iedere locatie een uitgebreide gids vinden waar onder andere in vermeld staat waar je op moet letten, waar je invalidentoiletten kan vinden en welke attracties wel of niet geschikt zijn voor mindervaliden. 

Per dag/maand en per seizoen verschillen de openingstijden van alle parken.
Bekijk voor meer informatie en alle actuele openingstijden op de website van Plopsa.

Locatie

Locatie

Reindersdijk 57
7751 SH Coevorden

Routebeschrijving
Locatie

Coo 4
4970 Stavelot

Routebeschrijving
Locatie

Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Routebeschrijving
Locatie

Holiday Park Straße 1-5
D-67454 Hassloch

Routebeschrijving
Locatie

De Pannelaan 68
8660 De Panne

Routebeschrijving
Locatie

Rue de Landen 187
4280 Hannut

Routebeschrijving
Toon meer locaties

Openingstijden

maandag
10:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 20:00
zaterdag
10:00 - 20:00
zondag
10:00 - 18:00

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.