Met deze winterharde fruitbomen heb je ook een gezellige tuin in de winter!

Ben je op zoek naar fruitbomen voor in je tuin? Betaal niet teveel! Koop met korting deze winterharde fruitbomen! Bieden vanaf € 1!

Met deze winterharde fruitbomen heb je ook een gezellige tuin in de winter!

Ben je op zoek naar fruitbomen voor in je tuin? Betaal niet teveel! Koop met korting deze winterharde fruitbomen! Bieden vanaf € 1!
Ben je op zoek naar fruitbomen voor in je tuin? Betaal niet teveel! Koop met korting deze winterharde fruitbomen! Bieden vanaf € 1!

De veiling

  • Verzending binnen 7 werkdagen na betaling.

De veiling

Mix van 4 winterharde fruitbomen van 60-70 cm hoog (t.w.v. € 79,95).

Gebruikersvoorwaarden

  • Je ontvangt het product op het adres uit je profiel. Het is mogelijk om een afleveradres door te geven tijdens de betaling.
  • Je product wordt automatisch verzonden na betaling.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • De planten set is uitgesloten van herroepingsrecht i.v.m. vers product.
  • Indien het product beschadigd geleverd wordt, dient Ticketveiling.nl hier door middel van een foto binnen 5 dagen van op de hoogte gesteld te worden. Wanneer er inderdaad sprake is van schade, wordt er een nieuw exemplaar opgestuurd.

Meer informatie

Mix van 4 winterharde fruitbomen
Geniet van vers fruit uit eigen tuin met deze mix van 4 winterharde fruitbomen! Zodra de bomen zijn afgeleverd kunnen ze direct opgepot of in de grond geplant worden. Mits de grond niet bevroren is, kunnen de bomen het gehele jaar in de grond blijven staan. De fruitbomen prefereren een plek in de halfschaduw en zon, ze zijn namelijk niet gewend aan erg veel zon. Alle 4 de bomen hebben een compacte groeiwijze, dat wil zeggen dat ze ideaal zijn voor de kleine tuin, balkon of terras. Zorg ervoor dat je de bomen vroeg in het jaar plant zodat ze goed kunnen settelen en veel vruchten kunnen geven in het voorjaar en de zomer.

Kersenboom 'Stella'
De Stella is een grote, zoete sappige kers. Hij bloeit in april/mei en heeft een mooie lichtroze bloesem. Je kan de vruchten van de Stella het beste midden juli plukken en hier bijvoorbeeld en heerlijke kersenjam van maken! De boom doet aan zelfbestuiving, dit wil zeggen dat de kersenboom geen andere bomen nodig heeft om vruchten te geven. Doordat de kersenboom winterhard is kan je hem het gehele jaar in de tuin geplant laten staan. Let wel op dat de grond niet bevroren is.

Pruimenboom 'Black Amber' 
De Black Amber is een boom met een zuilvorm, hierdoor kan je ze gemakkelijk in een kleine tuin of op het balkon plaatsen. Afhankelijk van de snoeiwijze wordt de Black Amber maximaal 2,5 meter hoog. De vruchten die de pruimenboom geeft zijn heerlijk zoet en kunnen gebruikt worden in allerlei gerechten. De Black Amber doet aan zelfbestuiving, dit wil zeggen dat de boom geen andere pruimenbomen nodig heeft om vruchten te geven. Doordat de pruimenboom winterhard is kan je hem het hele jaar in de tuin laten staan. Let wel op dat de grond niet bevroren is.

Perenboom 'Doyenné du Comice'
Doyenné du Comice is een oud Frans perenras en heeft een compacte groeiwijze, ideaal voor de kleine tuin of balkon. De boom bloeit van april tot mei en kan je ongeveer in septemer of oktober plukken. De vruchten van de Doyenné du Comice zijn peren met een wit, zoet en sappig vruchtvlees. Maak van de peren bijvoorbeeld een heerlijke trifle! Doordat de perenboom winterhard is kan je hem het hele jaar in de tuin laten staan. Let wel op dat de grond niet bevroren is.

Appelboom 'Malus Braeburn'
Malus Breaburn is een appelras afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Ook deze boom heeft een compacte groeiwijze, wat hem ideaal maakt voor een kleine tuin of balkon. Je kan de vruchten oogsten in de maand oktober en er bijvoorbeeld een heerlijke appeltaart van maken. De vruchten van de Malus Breaburn zijn knapperig, hebben een zachtzure smaak en het beschikken over het hoogste vitamine C gehalte van alle appels! De appelboom is winterhard en je kan hem het hele jaar in de tuin laten staan. Let wel op dat de grond niet bevroren is.

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden.

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.