Win 1000 euro! Win 1000 euro!

2 tickets voor Avonturenpark Hellendoorn!

4.6 / 5 (86 beoordelingen)
Tickets voor Avonturenpark Hellendoorn bij Ticketveiling. Mis deze dagje uit veiling niet en bied al mee vanaf € 1!

2 tickets voor Avonturenpark Hellendoorn!

4.6 / 5 (86 beoordelingen)
Tickets voor Avonturenpark Hellendoorn bij Ticketveiling. Mis deze dagje uit veiling niet en bied al mee vanaf € 1!
Tickets voor Avonturenpark Hellendoorn bij Ticketveiling. Mis deze dagje uit veiling niet en bied al mee vanaf € 1!

De veiling

  • Geldig voor 2 personen.
  • Geldig van 1 april 2018 t/m 28 oktober 2018.
  • Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

De veiling

Een heerlijke dag uit met 2 tickets voor Avonturenpark Hellendoorn ter waarde van € 47 in Hellendoorn.

Gebruikersvoorwaarden

  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
  • Kijk op de website van Avonturenpark Hellendoorn voor de actuele informatie en de openingstijden.

Bijzonderheden

Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

Meer informatie

Avonturenpark Hellendoorn; hét ideale gezinsuitje! 

Attractiepark Hellendoorn is het meest avontuurlijke en ideale gezinsuitje! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen attracties zijn klein en wachtrijen voor de attracties zijn kort. En er is ook nog eens superveel te beleven voor de hele famile! Kortom het ideale dagje uit!

In Avonturenpark Hellendoorn beleef je avonturen die je nergens anders in Nederland kunt beleven! Wat te denken van de spetterende waterpret attracties de Sungai Kalimantan of de Wild Waterval. Of maak een rit door de donkere riolen van de rioolrat en zet de wereld op zijn kop in de achtbaan Tornado. In de kelder van het landhuis Discovery Club heerst complete chaos. Voorwerpen zijn tot leven gekomen, die alleen met behulp van de lasergun uitgeschakeld kunnen worden. En de allerkleinste avonturiers? Die beleven de grootste avonturen in hun eigen ‘parkje in het park’: Dreumesland, alleen toegankelijk voor kinderen tot 1,20 meter. 

Naast de meer dan 30 attracties en shows worden er het hele jaar door unieke evenementen georganiseerd. In 2017 werd het attractieaanbod al verder uitgebreid met een nieuwe spectaculaire attractie ''het DrakenNest'': de allereerste Mega Disk’O in Nederland. Een bijzondere familieattractie die nog niet te vinden was in Nederland. Met de komst van deze attractie biedt Avonturenpark nog meer avonturen voor families aan. Ook in 2018 staan er weer tal van vernieuwingen gepland met de komst van een nieuwe attractie in Dreumesland, diverse attractie upgrades en een nieuw openlucht theater. Een perfect voordeeluitje voor 2 personen. Bijkopen is mogelijk!       

Evenementen

High Dive Stuntshow
Geniet van 8 juli t/m 3 september van de High Dive Stunstshow met een spectaculaire Zomershow! De High Dive Stuntshow is een spannende show gepresenteerd door een internationaal team van atleten.

Zinderende Zomeravonden
Op 26 juli, 2,9 en 16 augustus kan je extra lang genieten van je dag Avonturenpark Hellendoorn. Alle attracties zijn dan open tot 21.30 uur en de avond wordt zelfs afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow!

Auto en openbaar vervoer

Plan je route op de website van Avonturenpark Hellendoorn. Tip: maak je gebruik van een navigatiesysteem? Stel deze dan in op Avonturenpark Hellendoorn of volg vanaf de Luttenbergerweg of Tunnelweg de ANWB-wijzers naar het park. Het navigatiesysteem leidt je naar het postadres van het park en niet naar de ingang. Kom je met het openbaar vervoer naar Avonturenpark Hellendoorn? Check dan je route op 9292.

Omgeving

Avonturenpark Hellendoorn ligt in de provincie Overijssel, nabij steden zoals Almelo, Zwolle en Deventer. Vlakbij het pretpark ligt het vakantiepark Landal Landgoed De Hellendoornse Berg, waar je in de prachtige natuur van een heerlijke vakantie kunt genieten. Naast luxe bungalows biedt het vakantiepark plezier voor jong én oud, ga bijvoorbeeld bowlen of zwemmen. Wil je een frisse neus halen? Ga dan wandelen of fietsen in het prachtige natuurgebied De Sallandse Heuvelrug. Bied snel mee op deze online veiling en scoor deze tickets zo goedkoop mogelijk! 

Kijk voor meer informatie op de website van Avonturenpark Hellendoorn.

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden.

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.